Horoskop - šta nam KOSMOS donosi u junu 2020. godine: evo kada će nam planete dati šansu za ljubavi i obilje

Evo šta nam sve nebo i kosmos donose u junu 2020. godine!

Kako se polako približavamo junu, počnite da se pripremete za talas neverovanih energije, piše Lovesensa.

Jun će za mnoge biti naporan mesec, jer nas očekuju brojne neobične kosmičke promene i aktivnosti!

Iako se mnogi od nas teško prilagođavaju naglim promenama, imajte na umu da će ove energije imati pozitivan i koristan uticaj na sve nas.

Horoskop - šta nam planete donose u JUNU: evo kakve će izazove i teškoće probuditi retrogradna kretanjaHoroskop - šta nam planete donose u JUNU: evo kakve će izazove i teškoće probuditi retrogradna kretanjaMesečni horoskop - evo šta nam u junu donose čudesni kosmički fenomeni i kretanje planeta!

Evo šta nam sve nebo i kosmos donose u junu 2020. godine!

Venerin ciklus - 3. jun

Venera je trenutno u retrogradnom hodu i uzima ulogu najsvetlije večernje zvezde. Uskoro će se Venera transformisati u jutarnju zvezdu i započeće novi ciklus. Kako Venera počne da se rađa, tako ćete se i vi menjati. Ovo je idealno vreme za oproštaje, isceljenje i ljubav. Stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim JA.

Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna

Novo lunarno pomračenje donosi snažnu energiju i poamže nam da srušimo granice i uči nas na koji način da se razvijamo. Mnogi nerešeni problemi u ovom periodu mogu isplivati na površinu. Iako nas očekuju određene neprijatnosti, ovo je period vrednog suočavanja sa svojim problemima. Prestanite da ih skrivate pod tepihim, suočite se sa njima i krenite napred.

Retrogradni Merkur od 17. juna

Kada Merkur započne svoju retrogradnu fazu u nežnom znaku Raka, počežemo više da se fokusiramo na stanje svoje duše i na lična osećanja. Biže vam važno da vodite unutrašnji dijalog sa sobom. Potrudite se više da razumete sebe, svoje postupke i želje. Meditirajte i dajte sebi vremena da se opustite i iscelite rane. Kada počnete više a volite sebe, imaćete više ljubavi i razumevanja za druge ljude.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.