Horoskop - šta nam donosi vladavina strastvenog Strelca: očekuje nas lep period do 23. decembra 2019. godine

Horoskop - saznajte kakvu sudbinu donosi vladavina Strelca do 23. decembra!

Venera i Jupiter će se poravnati sa galaktičkim središtem. Jupiter će biti poravnan između 19. i 24. novembra, Venera će im se pridružiti 23. novembra. To će biti dan vrlo jake energije. Povezaćemo se sa svojim srčanim centrom, podiže nam se vibracija, bićemo saosećajni i otvoreni za ljubav.

Izazovi Jupitera, Marsa i Urana

Jupiter 2. decembra prelazi u Jarca, šta se događa nakon 12 godina! Drugi intenzivni aspekt u ovo vreme obeležiće Mars u Škorpiji nasuprot Uranu u Biku. Planeta će biti u takvom položaju 24. novembra, ali uticaj ćemo osetiti 3-4 dana pre i posle.

Astrolozi otkrivaju: ova 3 znaka biće najsrećnija u 2020. godiniAstrolozi otkrivaju: ova 3 znaka biće najsrećnija u 2020. godiniGodišnji horoskop - evo koja 3 znaka će posebno biti srećna u 2020. godini!

Moramo se otvoriti promenama jer se može dogoditi da nas planete podstiču da pronađemo nove načine funkcionisanja ili čak da potpuno promenimo smer. Ovo vreme može biti i naporno. Možemo biti frustrirani, ljuti, ogorčeni... Različite negativne emocije izlaze na površinu.

Sa Saturnom do pozitivnih promena

Kako se Saturn bude približavao Plutonu, opet će biti na delu moćne energije koje nas podstiču na uvođenje pozitivnih promena. Jako će se približiti i krajem januara 2020., ali uticaj ćemo takođe osetiti ranije. Uz njihovu pomoć možemo odbaciti stare uzorke i pronaći nove, prikladnije. Taj će pomak uticati i na finansije i na politiku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.