Horoskop - šta nam donosi susret planeta u znaku Device: budite oprezni u narednim danima

Horoskop - očekuje nas novo doba i veliki životni test! Sazbnajte šta donose Sunce, Mars, Merkur i Venera u znaku Device...

Susret planeta u znaku Device Sunce, Mars, Merkur i Venera u narednih će desetak dana biti u izazovnom aspektu sa Jupiterom i Strelcem i Neptunom u Ribama. Reč je o pomalo haotičnoj energiji koja može izazvati dosta zbunjenosti u tumačenju onoga što nam se događa. Sve je nekako neizvesno, promenjivo, nestalno. Može onako, ovako, možda i nikako. Na trenutke nam nedostaje faktor uzemljenja, delom i jasnoće.

Devica voli red, tačnost, plan i kad joj to izmaknu Neptun i Jupiter, javlja se stres, nemir, pa i nervoza. Zato ako niste sigurni kako protumačiti ono što se događa i kako ostvariti ono što ste naumili, nemojte žuriti. Budite strpljivi, pričekajte da vam stvarnost pokaže šta je dobro, a šta nije.

Postoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičPostoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičKoji duhovni vodiči vas štite i čuvaju...

Ovi aspekti mogu stvoriti i atmosferu idealizma. Plovimo na talasima zanosa. Obećanje novog je pred nama. I poput kameleona se prilagođavamo toj ideji, želji, a sve s ciljem da je doživimo, manifestujemo u stvarnosti. Glumimo ako je potrebno samo da bismo privukli pažnju, dobili, imali.

Ali sa druge strane zaboravljamo pogledati je li to obećanje novog dobro za nas?

Bežimo li od istine?

Gledamo li na okolnosti, osobu s kojom smo u interakciji kroz ružičaste naočare?

Koliko smo iskreni prema sebi?

Je li druga strana iskrena prema nama?

Lako stvaramo svet mašte i iluzije, zavaramo se, slike u našem umu su toliko jake da nas obuzmu u potpunosti.

Neretko želimo videti samo ono što želimo imati, ostvariti, ono što nas diže, osvaja, zanosi, budi nadu, obećava bolje sutra, ali zapitajte se da li je ono što će vam se događati u narednom periodu zaista istinito, stvarno ili je samo plod iluzornih očekivanja, želja i zanosa.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.