Horoskop - šta nam donosi Sunce u znaku Škorpije: ova 3 znaka treba da izbegnu mračnu energiju (do 22. novembra 2018.)

Energija Škorpije nije jaka samo zbog njene vladavine, već i zbog retrogradne Venere koje je još uvek u znaku Škorpije! Da li ste spremni za izazove sudbine...

U utorak 23. oktobra Sunce je prešlo u dubok i intenzivan znak Škorpije i počela je njegova vladavina! Mnogi bi sada mogli osetiti dozu Škorpijine energije, za šta je odgovorna i trenutno retrogradna Venera u Škorpiji.

Ono što trenutno doživljavamo možda je neprijatno, ali je nužno. Nije u ovom periodu važno šta želimo ili šta smo planirali, važna je gola istina koja izlazi na površinu. Škorpija rado ponire u dubine i razotkriva skriveno, da bismo zaživeli istinu.

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmuHoroskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmuŠta vašem podznaku donosi Jupiter u znaku Strelca - neverovatna magija koja će krojiti našu sudbinu sve do 3. decembra 2019.…

Šta je u ovom razdoblju vladavine Škorpije (23. oktobar - 22. novembar) najvažnije? Da pred izazovom ne bežimo. To se posebno odnosi na Blizance, Rakove i Škorpije, koji će snažnije osetiti mračni deo Škorpijine vladavine.

Prvi veći događaj u ovogodišnjoj vladavini Škorpije je pun Mesec u Biku 24. oktobra, koji će uticati na naše odnose sa bližnjima i ljubavne odnose i odrediće ton čitavom periodu Škorpije. Pun Mesec doneće promene i nesigurnosti. To je vreme da pustimo ono što nam ne treba i produbimo ono što je važno.

Sledeći važan događaj biće 1. novembra, kada će se (još uvek) retrogradna Venera preseliti u znak Vage. Imaćemo osećaj da opet lakše dišemo.

Teškoće u odnosima neće nestati preko noći, ali će se više javljati rešenja. Magla će se dignuti, nećemo se više osećati toliko ljutito i izazvano, nego ćemo težiti ka rešenjima - šta učiniti da odnosi budu bolji...

Šta kriju u duši Ovan, Lav i StrelacŠta kriju u duši Ovan, Lav i StrelacKoja je tamna strana vašeg horoskopskog znaka - evo koja senka kroz život prati rođene u znaku Lava, Ovna i Strelca!

Nekoliko dana potom, 8. novembra, planeta sreće i rasta, Jupiter, preći će u znak Strelca. To će nas osloboditi tame Škorpije. Javljaće se nove mogućnosti, i one za koje nismo nikad mislili da ćemo ih prihvatiti ili doživeti.

Potom će se, 16. novembra, Venera početi da se kreće direktno, ali će isti dan Merkur postati retrogradan. Da, iz jednog "tunela" idemo odmah u drugi!

Ali zato ćemo u decembru zaista jasno pronaći određene odgovore.

U ovom će periodu Škorpije, dakle, istina biti neizbežna, kao i određena transformacija, osećali se spremno za nju ili ne. Odnosi će prolaziti teže razdoblje. Suočićemo se sa svojim nesigurnostima i sumnjama, biće potrebno izreći svoje želje i potrebe i delovati zajedničkim snagama (ne udaljavati se od ljudi sa kojima imamo konflikte).

Vreme je za buđenje istine, za teške razgovore, vreme je za suočavanje - nipošto ne smemo bežati od onoga što je trenutno pred nama. Ne treba da budemo potpuni ni bilo šta drugo, samo da se suočimo sa istinom i prihvatimo sve što donese.

Izvor: Sensa.hr/yourtango

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.