Horoskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u znaku Škorpije: evo kako će nam se život transformisati do 20. novembra 2019. godine

Horoskop - evo kako da izbegnete lošu sreću dok vlada retrogradni Merkur! Uradite ovih 8 stvari i zaštitite se od negativne sudbine...

Od 31. oktobra do 20. novembra, Merkur će se kretati retrogradno zodijačkim prostorom Škorpije.

Retrogradnost planeta u ličnom horoskopu, kao i u tranzitu nosi energiju uspavljivanja okolnosti, odlaganja, zastoja. Vraća nas u prošlost. Nešto još treba da saznamo, naučimo i shvatimo. Planovi se odvijaju sporije, tu je i drugačiji osećaj za vreme, kao da prolazi sporije nego inače.

OVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUOVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUVeliki godišnji horoskop za Ovna- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

Merkur je planeta pod čijom dominacijom se nalazi komunikacija (govor, slušanje, pregovaranje), čitanje, učenje, prodaja, kupovina. Pozicija Merkura je bitna i kod sklapanja ugovora, početka rada na novom projektu, upravlja važnim dokumentima.

U vreme njegovog retrogradnog kretanja lako može doći do zabuna, pogrešnog tumačenja stvari. Neko nam je hitno potreban, ali ne uspevamo da ga dobijemo. Telefon je isključen ili zauzet, odgovori na poruke stižu kasnije od očekivanog. Neki uređaji se kvare, nešto popravljamo, revidiramo, popravljamo, bolje shvatamo, dovodimo u novi red.

Njegovo retrogradno kretanje znakom Škorpije ima posebnu simboliku. Teme ovog tranzita su intimnost, iskrenost, istraživanje, novac, imovina i resursi drugih ljudi, seks. Ovaj Merkur dubinom i intenzitetom misli ima sposobnost korenito preobraziti i transformisati ono što jeste. Počistiti nepotrebno, odlučiti da nešto nije dobro i radikalno to odstraniti iz svog života.

Ali njegova suština jeste da otkrijemo istinu, otkrijemo ono što je ispod površine. On se bavi tajnama, onim što je skriveno od pogleda. Sjajan je detektiv. Zato ako imate nekih nedoumica ili je pred vama zanimljiva tema koju želite proučiti, ovo je sjajno vreme za vas. Budete li uporni, uvidi vas neće zaobići.

Retrogradni Merkur ima posebnu mentalnu snagu, njegove reči su oštre, nekad i bodu u bolne tačke. Nekad je to i nužno kako bi se probudili i pomerili se sa mesta koje nije dobro za nas.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.