Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energije

Pun Mesec donosi velike promene i haotičnu energiju - evo šta sve možemo očekivati od 1. oktobra...

Pun Mesec u znaku Ovna pojaviće se na nebu 1. oktobra 2020. godine.To je je prvi pun Mesec u oktobru, pošto nas krajem oktobra očekuje još jedan pun Mesec, odnosno Plavi Mesec u znaku Bika.

Oktobar je period pročišćenja, velikog čišćenja energije i pripreme za jedan novi životni ciklus. U porethodnim mesecima svedoci smo brojnih turbulencija i naglih promena, a kako se polako približavamo kraju godine, sve više nam se čini da se svet vraća u normalu. A da li se mi vraćamo u ravnotežu?

Ljubavni i erotski horoskop do 13. novembra: evo kako na našu romantičnu sudbinu utiče retrogradni MarsLjubavni i erotski horoskop do 13. novembra: evo kako na našu romantičnu sudbinu utiče retrogradni MarsKakva nas ljubavna i erotska energija očekuje tokom retrogradnog Marsa - magija koja traje do 13. novembra!

Odogovor na to pitanje je neobična oktobarska energija pročišćenja koja će trajati i tokom novembra meseca, iako nas u novembru očekuje niz pomračenja.

Sve senke i tajne izlaze na površinu, osvetljene su i više nema maski. Sada je trenutak da pročistite karmu ioz prošlosti i potpuno slobodni krenete da istražujete nove horizonte života.

Za vreme punog Meseca u Ovnu očekuje nas jedan, uglavnom manje popularan astrološki aspekt - retrogradni Mars je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom.

2020. godina je cela bila u znaku napetosti i uzavrelih emocija, a pun Mesec ima tendenciju da to pojača. Pun Mesec u ovnu pokreće dramu, nesuglasice, nerazumevanje, ali, uprkos svemu, mi moramo biti jaki. Ne smemo dozvoliti da nam nove oluje sudbine previše poremete energetski tok jer će se to odraziti na naše fizičko zdravlje i emotivno stanje.

Najveća greška koju možete napraviti za vreme punog Meseca je ignorisanje problema. Vratite se korenima svojih postupaka, sagledajte ih i počnite da povezujete karmičke kodove. Razmislite - Šta staro treba da ešite kako biste izbegli nove probleme?

Iako nam pun Mesec donosi dramatičnu energiju, u ovom periodu očekuje nas i energija isceljenuja koju podstiče asteroid Kiron koji je povezan sa punim Mesecom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.