Horoskop - šta nam donosi prvi retrogadni Merkur u 2020. godini: spremite se za velike izazove od 16 februara do 10. marta

Horoskop od 16. februara do 10. marta 2020. godine! Retrogradni Merkur doneće buru u naš život!

Prvi put u 2020. godini Merkur kreće retrogradno i njegova mračna senka rukovodiće našom sudbinom od 16. februara do 10. marta, piše Lovesensa.

Retrogradni Merkur nalaziće se na 12 stepenu znaka Riba, što odmah nagoveštava da nas očekuje emotivan period velikih promena.

Sve ćemo raditi uz pojačan emotivni naboj. Emocije su jače nego ikada, ali to ne mora da znači ništa loše. Mnogi će uspeti da uključe i snagu uma u ovim danima, a pojačane emocije sačuvaće za pravi trenutak.

Kineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKoji su srećni dani i brojevi u 2020. godini - saznajte šta nam sve u ljubavi i poslu donosi godina Metalnog Pacova...

Tenzija nastaje usled kvadrata koje stvaraju Mesec u znaku Škorpije i retrogradni Merkur u Ribama. Ovaj aspekt donosi veliku borbu misli i emocija, odnosno sukob dve suprotstavljane strane koji će dugo trajati, a važne odluke će trpeti.

Jedino rešenje biće priznavanje emocija, naročito onih negativnih. kada se pomirite sa njima, priznate ih sebi i drugoj strani, osećaćete olakšanje i znaćete kako da ih kanališete.

Na primer, ljubomora će biti pojačana emocija tokom retrogradnog Merkura i važno je da je ne potiskujete. Pogledajte sebe u ogledlao i recite - Ljubomorna sam i želim da se rešim tog toksičnog osećaja!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.