Horoskop - šta nam donosi poslednji retrogradni Merkur u 2020. godini: pripremite se za veliku unutrašnju borbu

Horoskop - saznajte šta vam donosi retrogradni Merkur od 14. oktobra do 3. novembra...

U 2020. godini već dva puta suočili smo se sa izazovima retrogradnog Merkura, a sada je red na poslednju retrogradnu fazu ove mistične planete u ovoj godini.

Merkur će biti retrogradan od 14. oktobra do 3. novembra, i to u dva znaka Zodijaka, prvo u Vagi, a zatim u Škorpiji.

Kada retorogradni Merkur uđe u znak Škorpije, naše reči počinju da dobijaju znatno dublje i veće značenje. Zato je važno u ovom periodu biti oprezan pre nego što nešto olako izgovorimo. Reči imaju veliku moć, a Škorpija tendenciju da uvek zaviri i otkrije šta se zapravo krije ispod površine. Bićemo izloženi opsesivnim mislima i pojačanim emocijama, pa u svakoj komunikaciji uključite logiku pre nego što nešto kažete.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energijeHoroskop - šta nam donosi pun Mesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energijePun Mesec donosi velike promene i haotičnu energiju - evo šta sve možemo očekivati od 1. oktobra...

Ovaj tranzit, iako ozloglašen, odličan je za razgovore koji imaju za cilj da reše intimne probleme. Ukoliko imate određene nesuglasice i napetost u odnosu sa partnerom, sada je vreme da ih rešite, ali važno je da oboje otvorite dušu i pokažete svoje rane. Jednakost i pravda su zahtevi ovog retrogradnog Merkura, što odlikuje i znak Vage u kojem će ova planeta boraviti pre nego što uđe u Škorpiju. Zato u razgovorima sa emotivnim partnerom budite predani i iskreni i izbegnite toksične igre nadmoći.

Retrogradni Merkur u znaku Škorpije ima za cilj da očisti sve što je staro i nepotrebno. Podstiče vas da bacite stvari koje više ne koristite, odbacite emocionalno opterećenje i završite odnose sa toksičnim osobama iz vašeg okruženja. U svakoj odluci pokušajte da izbegnete krajnosti, jer je Škorpija tome vrlo sklona.

Budući da se ova Merkurova retrogradna faza završava u Vagi i tamo skreće direktno pre nego što se krene nazad kroz Škorpiju, imaćete odgovornost da se kroz osećanja nejadnakosi i žrtve vratite u stanje balansa.

Ljubavni i erotski horoskop do 13. novembra: evo kako na našu romantičnu sudbinu utiče retrogradni MarsLjubavni i erotski horoskop do 13. novembra: evo kako na našu romantičnu sudbinu utiče retrogradni MarsKakva nas ljubavna i erotska energija očekuje tokom retrogradnog Marsa - magija koja traje do 13. novembra!

Usled boravka u dva različita znaka, retrogradni Merkur uzrokuje jednu unutrašnju borbu. Jedan deo vas će insistirati na dostojanstvu i ponosu, dok će drugi biti spreman da popusti i pruži nove šanse.

Pokušajte da pronađete i završite period retrogradnog Merkura sa toplim osmehom Vage.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.