Horoskop - šta nam donosi Mars u Jarcu: ako maštate o srećnoj ljubavi, na ovo treba da zaboravite (do 11. septembra 2018. godine)

Mars je planeta akcije, strasti i nagona, a njegov ulazak u Jrca promeniće mnoge ambicije i ljubavne snove! Evo šta nam horoskop predviđa do 11. septembra...

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 13. avgusta ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti i strastvenih ljubavnih susreta. Ovo razdoblje će trajati do 11. septembra, kada planeta dinamičnosti, entuzijazma i inicijative ulazi u 11. zodijački znak Vodolije.

Šta nam donosi moćno pomračenje Sunca: evo kako u narednih 6 meseci da ostvarite snove (HOROSKOP)Šta nam donosi moćno pomračenje Sunca: evo kako u narednih 6 meseci da ostvarite snove (HOROSKOP)Pomračenje Sunca delovaće na našu energiju i sudbinu u narednih 6 meseci, a evo kako da najbolje iskoristimo delimičnu solarnu…

Budući da je uticaj Marsa, osim u Ovnu i Škorpiji, naglašen i u Jarcu, njegov tranzit preko desetog zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, znaci kojima Mars upravlja. Naglašene emocije, pre svega posesivnost, mogu da dovedu do ljubomornih scena, što neće odgovarati predstavnicama nežnijeg pola, jer će njihovi partneri pokušavati da im nametnu svoja mišljenja i stavove.

Mars simbolizuje muškarce, energiju, strast, seksualnost, erotiku, koji će sa pozicijom ove planete u desetom zodijačkom znaku biti "pojačani" na maksimum, mnogo više nego inače. Nažalost, Mars je i planeta agresivnosti i povreda, zbog čega muškarci, pre svega oni sa natalnim Marsom u prvom, osmom ili desetom znaku Zodijaka, mogu da budu negativni prema svojim partnerkama. Mada se tranzit Marsa preko Jarca dešava svake dve godine, koliko je ovoj planeti potrebno da obiđe ceo zodijački krug, ipak su drugačiji aspekti koje obrazuje sa ostalim tranzitnim planetama.

Tokom naredne nedelje Mars će obrazovati napete aspekte sa Suncem i tranzitnim Uranom, simbolima društvenog statusa i više sile. Inkonjukcija sa Suncem u Lavu, znaku kreativnosti i ambicije, upozorava da bi trebalo izbegavati rasprave sa nadređenima i konflikte sa mlađim saradnicima. Što se ljubavi tiče, ovaj aspekt može da pojača partnerovu ljubomoru, naročito ako ste žena. Međutim, i kod dama sa naglašenom pozicijom Marsa u svom horoskopu, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i posesivnošću.

Kvadrat sa Uranom u Biku, znaku ljubavi i posla, koji i dalje najviše muči Ovnove, Škorpije, Jarčeve, Bikove, Vodolije i Lavove prve dekade, najviše će se odraziti na emotivni život ovih znakova, kao i na njihovu finansijsku situaciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.