Horoskop - očekuje nas 3 dana strasnih emocija i flerta: evo šta nam donosi eksplozivan spoj Marsa i Urana

Horoskop - željni avantura i flerta mogu doći na svoje - evo kakve nam izazove donosi susret Marsa i Urana!

Ovaj aspekt će biti dosta snažno potenciran 10, 13, i 14. februara kada bi se lavina mogla pokrenuti. Nešto neočekivano se događa, nešto na šta se ne može uticati, a još teže kontrolisati. Rođeni na prelazu između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije i Jarca i Vodolija mogu ovo prilično osetiti.

Horoskop za susret Marsa i Urana - Ovaj aspekt će biti dosta snažno potenciran 10, 13. i 14. februara, kada bi se lavina mogla pokrenuti. Nešto neočekivano se događa, nešto na što se ne može uticati, a još teže kontrolisati. Rođeni na prelazu između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije i Jarca i Vodolije mogu ovo prilično osetiti.

Mars se približava Uranu u znaku Ovna koji se upravo sprema okončati višegodišnji tranzit tim znakom. Kao da nam poručuje – u prošlosti je bilo mnogo iznenađenja, turbulencija, kriza i prekida, a sada je vreme da podvučete crtu i shvatite šta vam je to donelo i čemu vas je naučilo.

Horoskop - šta nas očekuje u narednih 7 dana: evo šta obavezno treba da uradite dok je Mars u Ovnu (do 14. februara 2019. godine)Horoskop - šta nas očekuje u narednih 7 dana: evo šta obavezno treba da uradite dok je Mars u Ovnu (do 14. februara 2019. godine)Horoskop otkriva da će Mars još 7 dana boraviti u znaku Ovna, a evo kako da iskoristimo njegovu pokretačku energiju i napravimo…

Nalazi se na poslednjem stepenu Ovna i kao da požuruje stvari pre nego što uđe u prostore opreznog Bika. Kao da nema prostora za strpljenje i podnošenje – sad ili nikad! Vreme je da se krene i to odmah!

Imaćemo onaj AHA moment, uvid, shvatanje, dobiti jasnoću koja nam nedostaje, a možda i doneti neke konačne odluke o temama sa kojima nismo bili načisto, a koje se direktno odražavaju na našu (ne)stabilnost.

Pre nego što pređe u znak Bika 6. marta, susreće se sa Marsom Taj aspekt već sad možemo osetiti, a egzaktan će biti 13. i 14. februara, dosta snažno potenciran i oko 10. februara kada bi se lavina mogla pokrenuti.

Mars i Uran mogu stvoriti dosta ekstatičnu i nepredvidivu atmosferu. Nešto neočekivano se događa, nešto na što ne može uticati, a još teže kontrolisati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.