Horoskop - šta nam donose magični vodeni i zemljani trigon: evo kako da iskoristite dobar položaj planeta

Magičan uticaj Venere i dva moćna truigona donosi velike promene u ljubavi i na poslu, a evo kako će snaga kosmosa uticati na vaš znak Zodijaka!

Zvezde su vam ove nedelje naklonjene, sudeći prema rasporedu planeta u vodenim i zemljanim znacima, zbog čega bi trebalo da iskoristite prilike koje vam se ukazuju i na poslu i u ljubavi. Sunce u Raku, retrogradni Jupiter u Škorpiji i Neptun u prividnom hodu unazad preko znaka Riba, obrazuju harmonične aspekte, odnosno, veliki vodeni trigon.

Ista je situacija i sa Venerom u Devici, Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku, koji takođe obrazuju međusobne trigone, koji se u astrologiji naziva veliki zemljani trigon. Pošto zemlja simbolizuje sigurnost, a voda osećanja, nedelju pred nama obeležiće snažne emocije i stabilni partnerski odnosi. Ovo se, naravno, odnosi na većinu predstavnika vodenih i zemljanih znakova kojima odgovara ovakav raspored planeta, što znači da vam okolnosti idu na ruku, ako ste rođeni u drugom, četvrtom, šestom, sedmom, osmom, desetom ili 12. zodijačkom znaku.

Veliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop predviđa šta svaki znak Zodijaka očekuje u ljubavi, koga čeka sreća na poslu i polju finansija i kakvo će nas…

Da sve ne bude baš savršeno, „pobrinuli“ su se kvadrati (aspekti pod uglom od 90 stepeni) između retrogradnog Marsa, retrogradnog Jupitera i Urana, koji predstavljaju izazove, kojima će ljubitelji rizika teško moći da odole, što se prvenstveno odnosi na Vodolije, Strelčeve i Škorpije. Zato bi trebalo da izbegavaju nepotrebne troškove i podizanje kredita, kao i zaduživanje kod osoba sa kojima neće moći lako da izađu na kraj, ukoliko ne budu mogli da im vrate dug na vreme.

Još jedan aspekt nije naročito povoljan - inkonjunkcija između Merkura u Lavu, planete komunikacija i biznisa u znaku kreativnosti, i Plutona, simbola bogatstva i moći u Jarcu. Zato se preporučuje da merite svoje reči, pre nego što kažete nešto zbog čega biste kasnije mogli da se kajete. Takođe, nemojte dozvoliti nikome da vas isprovocira, jer na taj način nećete ništa postići, osim što ćete ugroziti svoj nervni sistem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.