HOROSKOP: šta ćemo otkriti u astrološkoj kući tajni mladog Meseca u Raku

Drage Vage, moguća je poslovna ponuda od osobe sa kojima ste nekada sarađivali. A ljubav, ljubav je ovog puta veoma okrenuta Škorpijama...

Inkonjukcija između mladog Meseca i Saturna u Strelcu upozorava da budete oprezniji ukoliko sarađujete ili pregovarate o saradnji sa strancima. Ni uticaj Plutona iz Jarca na mlad Mesec, Veneru i Merkur u Raku, nikako ne bi trebalo zanemariti, jer ova opozicija između ostalog simbolizuje i osobe iz prošlosti koje bi, na neki način, mogle da vam "pokvare" sadašnju vezu.

Neki će se zaljubiti u komšiju ili komšinicu, dok će drugi upoznati nekoga preko interneta ili društvene mreže. Harmonični aspekti mladog Meseca i Venere sa Jupiterom i Neptunom, pozitivno utiču na finansije, pa će mnogima doneti priliv novca i mogućnost da preko nekih finansijskih transakcija ili kredita, započnu privatni biznis, izgradnju nekog ugostiteljskog ili hotelskog objekta ili porodične kuće. Takođe, mnogi će uvećati svoju porodicu za još jednog ili više članova.

Inače, mlad Mesec na 13. stepenu Raka, najviše će uticati na Rakove, Bikove i Ribe, a najmanje na Jarčeve, Škorpije i Device, znake u kojima je njegov uticaj oslabljen.

OVAN (20.3. - 19.4.)

Mlad Mesec zajedno sa Merkurom i Venerom u vašoj četvrtoj astrološkoj kući, u prvi plan ističe porodični život. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti u nekoga iz vašeg komšiluka ili upoznati nekoga preko interneta.

Astrolog objašnjava: šta je retrogradni Merkur i kakav uticaj ima na naše živote...

BIK (19.4. - 20.5.)

Vaš vladalac, Venera, simbol novca, zajedno sa Merkurom i mladim Mesecom u astrološkom polju komunikacija, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa privatnim biznisom i građevinskim radovima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.