Horoskop - šta će se sve promeniti posle 6. marta 2019. godine: na nebu se pojavljuju retrogradne planete i donose mračnu energiju

Horoskop otkriva kada će nam retrogradne planete poremetiti planove - evo šta nas očekuje do kraja godine!

Naslov ovog teksta bi mogao biti i "Vodič za retrogradne planete u 2019. godini", ali kako u februaru nemamo nijednu planetu na astrološkom nebu u retrogradnom hodu, onda je februar sigurno najsrećniji mesec u ovoj godini! Da se podsetimo, retrogradan hod je prividno kretanje planete unazad, posmatrano sa Zemlje. Sve astrološke planete (osim Sunca i Meseca) imaju svoje faze retrogradnosti, koje se ciklično ponavljaju.

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromU raznim religijskim tradicijama svet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

Sve do 6. marta, na nebu nećemo imati planete u retrogradnom hodu! Kada su sve planete direktne, Univerzum nam poručuje da smo usvojili lekcije ili ispravili greške iz prošlosti i da treba da se prilagodimo novom kosmičkom ritmu, kako bismo ostvarili svoje želje. S druge strane, periodi sa mnogo retrogradnih planeta na nebu donose tešku i sporu energiju, koja onemogućava realizaciju planova, onim tempom kojim bismo to želeli.

Tokom jula i avgusta ove godine 5 planeta će biti retrogradno istovremeno, pa će ovo biti pravo vreme za odmor i introspekciju. Svi ostali poduhvati će biti otežani ili odgođeni. Dobra vest je da u ovoj godini ni Mars ni Venera nisu retrogradni. Za razliku of 2018. godine, kada su obe planete bile retrogradne (Mars tokom leta, Venera tokom jeseni), u 2019. godini nećemo imati velike oscilacije kada su emocije i međuljudski odnosi u pitanju.

Da biste bili spremni za sve potencijalne izazove, koje mogu doneti retrogradne planete, u nastavku je spisak svih retrogradnih kretanja do kraja ove godine.

MART:

Merkur - kreće retrogradno 6. marta sa 29* Riba. Retrogradan je 3 sedmice i 2 dana, a kreće direktno 28. marta sa 16* Riba.

APRIL:

Jupiter- kreće retrogradno 10. aprila sa 24* Strelca. Na kraju meseca će biti na 23* Strelca.
Saturn - retrogradan od 29. aprila (20* Jarca).
Pluton- retrogradan od 24. aprila (23* Jarca). Ostaje na istom stepenu do kraja meseca.

MAJ:

Jupiter- retrogradan tokom čitavog meseca, od 23* Strelca dolazi do 20* Strelca.
Saturn- retrogradan tokom čitavog meseca, sa 20* prelazi na 19* Jarca.
Pluton - takođe retrogradan tokom čitavog meseca, prelazi na 22* Jarca.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.