Horoskop - šta će se promeniti u vladavini Device: od 23. avgusta kosmos donosi novu energiju ljubavi i ambicija

Horoskop do 23. oktobra 2019. godine! Evo št nas očekuje kada Sunce uđe u znak Device...

Krajem ove nedelje, 23. avgusta, Sunce se iz vatrenog Lava seli u zemljanu Devicu, gde će ostati sve do jesenje ravnodnevice 23. septembra. Ovo je poslednja prilika za rad sa "letnjim energijama", evo šta nam donosi period Device.

Vladavina Lava donela nam je naglasak na samosvest, mogli smo lakše opaziti kako se osećamo u svojoj koži, kad se najviše osećamo svoji. Šta je to što nas čini živima? Jesmo li ponosni na sebe?

Sad se Sunce premešta u znak Device. Devica od davnina predstavlja celovitost, pripadanje samom sebi. Nekad su Device bile boginje koje nisu trebale nikoga da bi dosegle svoju celovitost.

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u septembru 2019. godine!

Zato tokom vladavine Device razmišljamo o osećaju unutrašnje ispunjenosti. Devica predstavlja osećaj slobode koji imamo onda kad smo samopouzdani, samosvesni, znamo ko smo i kuda idemo.

Devica zna šta mora da uradi, poznaje svoje snage i slabosti. Ne treba druge osobe da bi se osećala potpuno. U ovo vreme je zato važno da shvatimo da nam ne treba više stvari, više novca, više uspeha, više odeće, više ovoga ili onoga... Treba nam više sebe, treba otkriti ono što je u nama.

U vremenu vladavine Device, treba da se se zapitamo šta možemo učiniti da se osećamo ispunjenije, potpunije u sebi? Koje stvari nas ne podržavaju? Koje bi promene bilo dobro učiniti?

Kada Sunce napusti Devicu na jesenjsku ravnodnevicu, počinje jesen, zato je vreme Device poslednja prilika za rad sa "letnjim energijama".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.