Šta u 2019. godini očekuje Ovna, Lava i Strelca

Uran koji će se smestiti u Biku 2019. godine donosi želju za promenom koja dolazi iz naše unutrašnjosti.

Ovan

Energija Jupitera će ove godine u vama probuditi duh avanture, u vaše srce usaditi nemir i nezadovoljstvo dosadnom rutinom života. Posao vas prilično opterećuje i čini vam se da se vaši ciljevi ne ostvaruju onako brzo kako biste želeli. Da biste mogli slobodno da uronite u nove nivoe života, treba drugačije da se organizujete na poslu. Prihvatite svaku priliku za dodatnom edukacijom, nastavite prekinuto školovanje ili steknite nove kvalifikacije u bilo kom području koje vam predstavlja zadovoljstvo.

Šta očekuje Blizance, Vage i Vodolije u 2019. godiniŠta očekuje Blizance, Vage i Vodolije u 2019. godiniGodišnji horoskop - sa Jupiterom u Strelcu ove bi godine mogao da nas obuzme kolektivni osećaj žudnje za novim dimenzijama…

To će barem malo razbiti dosadu svakodnevice i pritisak posla. No, sve što uložite u posao vratiće vam se višestruko, pa nemojte odustati. Energija Urana sugeriše da postajete izuzetno domišljati i inovativni u načinu zarađivanja, što vam daje hrabrost da pokrenete samostalni posao ili napravite veći zaokret u karijeri. Prihvatite svaki neočekivani izazov, čak i ako vas plaši. U procepu između želja i obaveza, Jupiter će se pobrinuti da zadržite optimizam i veru da je moguće ostvariti slobodniji život u kome ćete moći u prvi plan da stavite sebe.

Lav

Jupiter je ove godine u jednom od najveselijih područja vašeg horoskopa: sugeriše kako vas očekuje obilje mogućnosti da slobodno izrazite svoja osećanja. Vaše je srce otvoreno i spremno da daje, stvara, igra se, zaljublji i voli strasnije nego ikad. Sve što je vezano uz decu, bilo vašu sopstvenu, bilo tuđu ako je vaš posao vezan uz decu, donosi vam zadovoljstvo i priliku da naučite nešto o sebi. Ako planirate da postanete roditelj, imate punu planetarnu podršku. Posao polako ulazi u fazu nestabilnosti. Osećate da se ispod površine zahuktavaju promene. Vaša saradnja sa kolegama i nadređenima nije baš najbolja, posebno ako se osećate zapostavljeno ili podcenjeno. Pritisak i zamor u svakodnevnoj poslovnoj rutini zato možete obilno da nadoknadite u privatnom životu. Samci bi mogli da dožive istinsku ljubav, a oni u srećnim vezama duboki osećaj zadovoljstva i sigurnosti u vezi. Odvojite vreme za kreativne aktivnosti, sport, zabavu, više odmora... Kad shvatite da je život igra, zablistaće vaša velikodušnost, spontanost i kreativnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.