Horoskop snažnih emocija i moćan sudar energije: kako će na vas uticati magija punog Meseca u Raku (12. i 13. januar 2017. godine)

Pomirite svoje srce i razum, pa hrabro koračajte putem pobede, sputavajući negativne emocije i energetske "vampire! Evo kakvu čaroliju nam sprema čudesan sjaj punog Meseca u Raku...

Pun Mesec u Raku svoje najsnažnije delovanje ispoljava 12. januara 2017. godini u 12 i 34 časova, dok će pun Mesec biti na 22. stepenu Raka. Ovoga puta Mesec će biti u dvostukom kvadratu, sa Uranom u Ovnu i sa Jupiterom u Vagi. Ovaj period donosi jaka uzbuđenja, nemir, napetost, kao i dešavanja koja zahtevaju mnogo truda da bi se kontrolisala. Očekuje se talas prenaglašenih i preteranih emocija, koje će ovog puta najviše osetiti kardinalni znaci. Pre svega oni koji su rođeni oko 10, 11, 12. i 13. jula, kao i oni koji slave rođendan oko 12. januara.

Potrudite se da ne ulazite u novine i rizik, a ako se dese promene pre 12. januara , probajte da reagujete što više trezveno, mirno i da što više kontorlišete svoje nagone i emocije. Neke znakove očekuju burni dani već pre punog Meseca oko 9 i 10. januara, kada će se desiti neke neočekivane promene, koje će probuditi osećaj nemira i nervoze, najviše kod kardinalnih znakova treće dekade, rođenih u znaku Raka, Jarca i Ovna, kao i kod rođenih od 9. do 13. aprila i Vage rođene između 10. i 13. oktobra. Vagama pomaže Jupiter, pa ako izbegnete preterivanje onda ćete bolje proći od ostalih znakova.

Godišnji horoskop - Vaga: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Uticaj punog Meseca osetiće najviše osobe koje imaju podznak u Lavu i Vodoliji. Uznemirenost i neočekivana dešavanja mogu pojavljuju se već od 9. januara, pa se njihov intenzitet povećava u narednim danima za vreme uticaja punog Meseca.

U ovom periodu je važno da izbegavate inat i potrebu da uradite nešto na silu ili da se prepustite riziku. To se najviše odnosi na aprilske Ovnove rođene od 9. do 13. aprila. Ne ulazite naglo, nepromišljeno u nešto novo, ne pružajte otpor i zaboravite na užurbane reakcije. Inaćenje je sada nešto što bi samo probudilo neprijatnost, pa sada može prouzrokovati nesreću. Zato bi bilo dobro da od 11. januara posle podne, do 12. uveče budete pasivni, što više opušteni. Više se odmarajte i ne preduzimajte nepromošljene korake i nemojte se olako upuštati u nove, neproverene poslove i aktivnosti. Ako trebate nešto da završite ili korigujete to uradite između 10. i 11. januara do 15 i 35 časova.

Uticaj punog Meseca posebno će se osetiti od 11. januara u 15 i 34 časova , pa do 16 i 40 tokom 12. januara. Emocije su uvek više naglašene, kada je Mesec u Raku, a naročito kada se on raste i ulazi u fazu punog Meseca. Tada lične stvari i porodična dešavanja postaju veoma značajni i njima se pristupa sa snažnim osećanjima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.