Horoskop - slušajte mistične poruke svog srca: evo šta nam donosi Sunce u Ovnu (do 20. aprila 2018.)

Ulazak Sunca u Ovna donosi nam strast, ljubavni zanos i buđenje energije, a evo šta nam još horoskop predviđa za početak proleća!

Proleće nam stiže 20. marta u 17 i 15! Sunce ulazi u znak Ovna i pravi kvadrat sa Marsom, a to znači da nas očekuje aktivan, dinamičan ili borben period. Astrolozi preporučuju Ovnovima i Lavovima u podznaku ili znaku da budu fizički aktivni i upozoravaju da može doći do sukoba i svađa. Dobro je uložiti napor da odradite nešto važno. Uzbuđenja može biti, kod nekih i ljutnje, ali Mars u Jarcu "poziva" da se kontrolišemo i pokušamo da konstruktivno radimo na ostvarenju ciljeva. Upornost, istrajnost i trud dovešće vas do cilja.

Mesec u Biku je u trigonu u prepodnevnim satima sa Marsom u Jarcu, što omogućava da se neke aktivnosti dobro odvijaju. Oko podneva Mesec će biti u trigonu sa Saturnom, pa će ovo biti dobro za istajnost, kontrolu i organzovanost na emotivnom ili nekom drugom planu. Kod nekih i na finansijskom, jer je Bik vezan za zaradu i sticanje. Venera koja je u Ovnu u konjukciji je sa Merkurom i ovo dovodi da se mnogo šta može bolje obavljati ako se radi zajedno sa nekim, posebno u večernjim satima. Komunikacija i razmena, zajednički planovi ili saradnja sa partnerom na emotivnim ili poslovnim planu, kao i zajedničke aktivnosti, mogu da dovdu do dobrih rezultata. Vedrinu, šalu, razigranost i dobru komunikaciju budi Venera u konjukciji sa Merkurom Ovnu. Dozvolite da ona nadjača ostale nepovoljne uticaje.

Udružena energija je večeras važna. Strasti su pojačane, kod nekih će voditi u sukob, a kod drugih u strasan ljubavni zagrljaj. U večernji satima Mesec u Biku doneće lepa čulna zadovoljstva i uživanja.

U toku noći i u jutarnjim satima biće u sesktilu sa Neptunom u Ribama, pa će 21. marta započeti pod dobrim uticajem Meseca.

Budite oprezni sa rečima 20. marta, ne pričajte ishitreno o nečemu ukoliko ne razmislite dobro. Poslušajte mudre savete, posebno u večernjim satima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.