Horoskop slobode za vaše pravo JA: šta retrogradni Uran donosi vašem astrološkom znaku (od 3. avgusta 2017. do 2. januara 2018)

Uran je 3. avgusta 2017. godine krenuo u retrogradni hod i donosi mnogo promena!

U avgustu 2017. godine, dve planete kreću retrogradno: "slobodnjak" Uran i "glasnik" Merkur, a tranzitna Venera je 31. jula ušla u znak Raka, znak vode, emocija i mašte.

Ko nema istaknut Uran, taj i ne zna šta sve može da se doživi pod uticajem ove planete, a oni koji su uticaj Urana osetili, vrlo dobro znaju njegove mane i vrline, i znaju da više ništa u životu nije sigurno, da je život u stvari samo jedan krug koji se vrti i nikada ništa nije predvidljivo...

Uticaj Urana je veoma bitan, pre svega, u analizama godišnjeg i uporednog horoskopa. Njega je naš poznati astrolog Mile Dupor nazvao "difuzija", što govori da je pod uticajem Urana moguće sve - odmah i sada - i da svakako donosi razne komplikacije i mnogo toga novog i drugačijeg.

Saturn, Uran, Mars, retrogradni Merkur ili mi: ko je krojač naše sudbine?

Uran je planeta čiji se uticaj najviše oseća u svetskim zbivanjima, govorio je Dupor, ali mnogi istraživači astrologije koji rade sa ljudima vide da Uran itekako utiče na život pojedinca, da može sudbinski da odredi mnogo toga u natalnoj karti, naročito kada je u konjukciji sa Suncem, Mesecom, ascedentom ili se nalazi u uglovima (na početku prve, četvrte, sedme i desete kuće).

besplatna natalna karta.jpg

Uran je 3. avgusta 2017. godine krenuo u retrogradni hod i donosi mnogo promena koje se ponavljaju... posebno se to odnosi na Ovnove, koji će imati osećaj da su već sve to jednom prošli, odnosno kao da ulaze u neki novi životni krug ali sa osećajem da su sve to već prošli i imaju osećaj težine i pritisak, osećaj da im nema opuštanja.

Posebno je važno da u drugoj polovini avgusta ne donose nove odluke i da se prepuste onome što se trenutno dešava. Jer šta god da rade, uticaj Urana je jači. Ako bude nekih neplaniranih dogadjaja na emotivnom planu, Ovnovi će reagovati mnogo drugačije i iznenadiće sami sebe.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.