Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godine

Mesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

LAV

U prvoj polovini meseca strasti će biti vatrene. Možda ćete razmišljati o prosidbi ili o ulasku u brak, imaćete svoju viziju kako vaš odnos treba da izgleda. Neki Lavovi menjaće svoje planove za budućnost, jer će stara ljubav želeti da se vrati u njihov život. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i želeće da provere jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje. U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti sa vaše strane, ali neprilagodljivost i tvrdoglavost nećete vas daleko odvesti. Tokom maja 2019. godine više ćete biti usmereni na karijeru, a kućne i porodične obaveze ostavićete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje.

Magične reči koje ostvaruju želje u budućnosti: svaki horoskopski znak treba ovo da učini dok traje retrogradni JupiterMagične reči koje ostvaruju želje u budućnosti: svaki horoskopski znak treba ovo da učini dok traje retrogradni JupiterMantre koje treba da zapamtimo dok je Jupiter retrogradan! Magične reči za svaki horoskopski znak...

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. maja 2019. godine. Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem delu meseca. Može se dogoditi i romansa na poslu ili sa nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama. Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. maja 2019. godine. Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. maja i Venera nakon 15. maja.

DEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos sa voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tokom maja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju sa voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Imajte na umu da u prvom delu meseca može doći do nesporazuma, nepoverenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu. Drugi deo meseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.