HOROSKOP - Sekstil Venere i Jupitera donosi veličanstvenu ljubav, erotsku energiju i obilje: Iskoristite magiju srećnih planeta od 10. aprila

Horoskop - sekstil Jupitera i Venere donosi nam period zabave, erotskih varnica i magične ljubavi!

Astrološke prognoze otkrivaju da nas 10. aprila očekuje jedan od najpozitivnijih aspekata - sekstil Venere (planete ljubaviI i Jupitera (planete radosti).

Energija ovog planetarnog spoja osećaće se par dana, a sekstil Jupitera i Venere donosi nam period zabave, erotskih varnica i magične ljubavi. Osećaćete unutranju sreći i svoja lepa osećanja i dobro raspoloženje lako ćete podeliti sa drugima.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Budite oprezni, Merkur je u Ovnu do 19. aprila: Evo kakve nas brze i nagle promene očekuju!

KOJI JE VAŠ BROJ SUDBINE I SREĆE: Odredite ga lako i saznajte šta vas očekuje u budućnosti

Pored toga što je fantastičan za napredak u ljubavi, romantičnu konekciju i bnavljanje bliskosti, ovaj tranzit vam može doneti i poboljniju situaciju na polju finansija. Moguć je iznenadan priliv novca ili rešenje nekog starog duga.

Sada je trenutak da pokažete svoju harizmu i šarm. Osećate se nikad bolje, što se naročito odražava na vaše samopouzdanje, Dobićete i davaćete brojne komplimente, a vaša privlačna energija pozitivno će uticati na seksualnost. Osećate se privlačno i spremni ste da pravaziđete neke stare blokade. Oni koji su u vezi eksperimentisaće kada je reč o erotskoj energiji i probudiće svoju i partnerovu maštu. Ako ste slobodni, ovo je sjajan period za nova poznanstva i ljubavi koje se mogu pretvoriti u nešto veličanstveno.

HOROSKOP - MLAD MESEC U APRILU POVOLJNO ĆE UTICATI NA VAŠU SUDBINU: Raširite krila i poletite ka sjajnijoj budućnosti (11. april)HOROSKOP - MLAD MESEC U APRILU POVOLJNO ĆE UTICATI NA VAŠU SUDBINU: Raširite krila i poletite ka sjajnijoj budućnosti (11. april)Horoskop - Ovaj mlad Mesec neće biti običan, već je vrlo povoljan za naše sudbine!

Imaćete potrebu za promenama i avanturama, pa je moguće putovanje, učenje o drugim kulturama, širenje znanja, ali i ličnih granica kroz izlazak iz zone sigurnosti i komfora.

Sve aše interakcije na polju karijere doneće dobre rezultate i zadovoljstvo, a jedino na šta treba obratiti pažnju u ovom periodu jeste da ne preterate u hedonizmu i uživanju, naročito kada je reč o jelu i piću.

Iskoristite ovaj period uživanja i maksimalno živite u lepoti sadašnjeg trenutka.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.