Horoskop - saznajte šta vam poručuju vaši snovi: kako se sudbina menja kad Pluton i Neptun pokucaju na vrata (do 2025. godine)

Dok u budnom stanju postupamo vođeni snagom intelekta i znanja, naše nesvesno u snovima nam šalje svoje viđenje situacije. Sadržaj snova simboličan je, baš kao i jezik astrologije. Simboli snova i astrologije mogu da budu od velike pomoći u rešavanju zamršenih životnih situacija.

Prvi korak u radu na snovima jeste da naučimo da ih zapamtimo. Tehnike rada na snovima vrlo su jednostavne. Traže samo nameru i nešto vremena koje ćemo tokom dana da odvojimo za rad na snovima.

Uveče, pre nego što utonete u san, čvrsto odlučite da ćete da ga zapamtite. Ponovite u sebi nekoliko puta: Prvo što ću ujutru da učinim jeste to da pomislim na svoj san i upamtim ga. Pripremite notes i olovku da možete odmah da zapišete barem teze. Pamćenje snova podseća me na pecanje. Ako ste uspeli da zapamtite san, zapišite sve čega se sećate: slike, boje, ljude, mirise, situacije... Tada možete da započnete tumačenje. Evo nekih uputstava za rad na snovima.

9 stvari koje nismo znali o snovima9 stvari koje nismo znali o snovimaSan je jedinstveno iskustvo, a koliko zapravo malo činjenica znamo o tome, nismo čak ni svesni...

Kakva je vrsta raspoloženja i osećaja prisutna u snu? Jeste li se probudili s osećajem prijatnosti ili umora, zbunjenosti ili nadahnuća, čuđenja ili straha, stida ili olakšanja? Sadržaj snova može, na primer, da priča priču o opasnoj situaciji, ali ako je emotivni doživljaj sna pozitivan, onda simbole možemo da protumačimo sasvim drugačije nego kad je san doneo osećaj nelagode ili straha.

Dajte snu ime jer ćete tako da naglasite emotivno težište sna. Samo ime sna podsetiće vas na njegov sadržaj i poslaće snažnu poruku, čime je vaše nesvesno trenutno zaokupljeno.

Kako da razumemo poruke koje dobijamo u snovimaKako da razumemo poruke koje dobijamo u snovimaSnovi mogu da budu probuđene misli koje inače krijemo sami od sebe u podsvesti, ali i lekcije karme koje će u našu dušu ući još…

Razradite simbole i likove snova. Svaki simbol sna, predmet, krajolik ili osoba koja se pojavljuje u snu za vas imaju posebno značenje. Zapitajte se šta vama znači simbol koji ste sanjali. Sanjati, na primer, psa, nekome će da stvori osećaj lagodnosti, ljubavi ili privrženosti. Ipak, za nekog ko se pasa boji, takav san će biti uznemirujuć.

Proširite san. Svaki san je višedimenzionalan. Ima mnoga značenja. Stoga treba da analiziramo ne samo sadržaj, nego i raspoloženje i osećaje. Pokušajte da se poistovetite sa svakim likom iz sna. Snove možemo kreativno da istražujemo tako da ih pretvorimo u priču. Svesno možemo da proširimo priču, imenujemo likove, zamislimo nastavak sna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.