Horoskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemiju

Kombinacija znakova koji imaju najbolju seksualnu hemiju sigurno će vas iznenaditi. Ti astrološki znakovi na prvi pogled nisu spojivi; nemaju gotovo ništa zajedničko. Nalaze se u elementima koji se ne razumeju ili ne podržavaju.

U susretu sa osobom koja je potpuno drugačija od vas često nastaju uzbuđenje, čuđenje, znatiželja, čežnja. Zagonetke, ono nepoznato i tajanstveno imaju posebnu privlačnu moć. Uz takvu osobu nikad niste sigurni što možete očekivati. Slutite iznenađenja, uzbuđenja, želite da razotkrivate tajne.

Potraga za skrivenim i neistraženim deluje poput moćnog afrodizijaka. Uz takvu osobu moguće je istraživati i proširivati svoju seksualnost i uroniti u duboku intimnost. Osećate da veza ima dublju dimenziju koja nadilazi sve što je razumno i logično.

Ovi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji i ljubavni partneri: njihova vrednost je neprocenjivaOvi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji i ljubavni partneri: njihova vrednost je neprocenjiva4 horoskopska znaka koja uvek treba da imate u svom životu - oni su najbolji prijatelji i partneri!

Čak i vrlo snažna, seksualna hemija ipak nije dovoljna na duge staze. Tajanstvenost i začuđenost održava vezu svežom i uzbudljivom u seksualnom smislu. Međutim, postoje velike razlike na kojima je potrebno svesno raditi.

Ako negujete poštovanje prema razlikama, seksualna hemija će biti čvrsti lepak koje će držati vezu stabilnom. Štaviše, ako verujete u karmu i ponovne susrete duša, u ovakvoj kombinaciji možete imati osećaj da međusobno odrađujete neke stare karmičke dugove. Naučite da uživate u razlikama i uzbuđenju koje one donose, a možda i u osećaju da ste sreli svoju srodnu dušu.

Za nju ne postoje granice: žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stenaZa nju ne postoje granice: žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stenaOna je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu.

Ako ste Ovan najbolju seksualnu energiju imate sa Devicama i Škorpijama.        

Bikovi imaju najbolju seksualnu energiju sa Vagom i Strelcem

Blizanci su nakompatibilniji sa Škorpijama i Jarčevima, a Rak sa Strelcem i Vodolijom.

Lavovi najbolju seksualnu energiju imaju sa Jarčevima i Ribama.                   

Device će privući Ovnovi i Vodolija, a Vagu će privući Ribe i Bik.                 

Škorpija najbolju seksualnu energiju imaju sa Blizancima i Ovnovima.

Strelac ima najbolju seksualnu energiju sa Bikom i Rakom.

Jaračeve će neodoljivo privući Blizanci i Lavovi dok će Vodoliju privući Rakovi i Device.                 

Ribe najbolju seksualnu energiju imaju sa Lavovima i Vagama.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.