Horoskop: saznajte kakvi su u ljubavi Rak, Škorpija i Ribe

Horoskop - šta u ljubavi očekuje Raka, Škorpiju i Ribe...

Vera u ljubav ‒ vodeni znakovi

Ako su u vašem horoskopu naglašeni vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe, ili se u nekom od njih nalazi vaš natalni Mesec, osećanja imaju središnje mesto u važem životu. Izražena je potreba da se emotivno povezujete sa drugima, čeznete za osećajem sigurnosti u ljubavnoj vezi. Intimnost se podrazumeva i ne pristajete ni na šta bez toga. Onima koje volite možete se posvetiti potpuno, ali isto tako želite da vas neko drugi poznaje, prihvata, voli.

Ovaj horoskopski znak je najpopularniji: uvek privlače pažnju i neverovatno su harizmatičniOvaj horoskopski znak je najpopularniji: uvek privlače pažnju i neverovatno su harizmatičniVatreni, energični, nestvarno harizmatični - ovaj horoskoposki znak je najpopularniji u Zodijaku!

Spremni ste prihvatiti izazov otvaranja i deljenja svog unutrašnjeg sveta, ali ipak je vaše putovanje prema intimnosti polagano i oprezno. Radije slušate i nježno ohrabrujete drugu osobu da napravi prvi korak, ne volite sebe stavljati u prvi plan. Dopuštate da vas prema dubljim nivoima intimnosti vodi intuicija i vešto se snalazite u osećajnom manevrisanju kroz nesigurne situacije neizrečenih reči, skrovitih pogleda, slutnji i suptilnih poruka.

Uvek ste spremni utešiti, pomoći, zagrliti, nahraniti ili spasiti osobu do koje vam je stalo, strpljivo čekajući trenutak u kojem će se sve to vratiti kao poverenje i podrška, kao ljubav u kojoj ćete vi sami naći utehu i oslonac. Dobro se snalazite u svetu osećaja. Čak i ako doživite emotivne povrede, možete se dobro opraviti, obnoviti i krenuti dalje jer nepokolebljivo verujete u ljubav.

Ovo su 4 najmoćnija horoskopska znaka: mogu da ostvare sve što zamsileOvo su 4 najmoćnija horoskopska znaka: mogu da ostvare sve što zamsile4 horoskopska znaka sa moćnom energijom i visokim samopouzdanjem. Da li je vaš znka Zodijaka na ovom spisku....

U intimnoj vezi Rak će vas omotati svojim zaštitničkim oklopom ljubavi i u svom srcu za vas napraviti najlepši i najsigurniji dom. Ali, morate mu uzvratiti istom merom. U intimnoj vezi Škorpija ide na sve ili ništa! Treba mu jako puno vremena da se otvori, ali kada se to dogodi, onda je to potpuno, snažno i zauvek! Ribe neće oklevati kada požele uploviti u intimnu vezu. Oslanjajući se na intuiciju, mogu zanemariti oprez i ekspresno uleteti u vezu, ali upravo zato i jesu najosetljivije, lako se razočaraju.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.