Horoskop: saznajte kakva vas karma očekuje do decembra 2019. godine

Najbolje je da saznate kakav će uticaj imati ove promene na vaš horoskopski znak. Na taj način ćete moći da obavite neophodne pripreme i da ne dozvolite da taj period loše utiče na vas.

Ovan

Ako ste tražili mir, osetili ste to tokom pomračenja meseca. Pokušajte da meditirate ili idete na jogu. Ako imate bilo kakvih problema, nemojte biti opsednuti njima. Ostanite mirni i pokušajte da se povežete sa svojim unutrašnjim ja. Kakve god da vam promene ova godina donosi, možete se nositi s tim ako ostanete mirni.

Bik

Vaš život ove godine će biti malo nestabilan. Zbog prisustva pobunjenog Urana, dolazi do iznenadnih promena. One mogu biti povezane sa vašim odnosom sa sobom, ili sa vezama koje imate sa drugima. Možda ćete primetiti da vaš partner veoma često menja raspoloženje, a to utiče na vaš odnos. Ali postoji nada. Tokom julskog pomračenja sunca ponovo ćete osetiti stabilnost.

Horoskop za ljubavni preokret i moćnu intuiciju: planete će najviše uticati na ove znakove ZodijakaHoroskop za ljubavni preokret i moćnu intuiciju: planete će najviše uticati na ove znakove ZodijakaHoroskop otkriva kako će planete u narednom periodu uticati na našu sudbinu - očekuju nas velike promene u ljubavi...

Blizanci

Možda ćete se osećati malo uznemireno zbog svog života. Stvari idu prebrzo i ne možete zadržati korak. Osećate veliki stres. Zbog toga, možda ćete želeti da se osvrnete i otkrijete kako je prošlost bila mirna. Ovo je dobar način da se nosite sa stresom. Ako ste suviše nostalgični za prošlošću, dobre vesti čekaju na vas - ove godine možete imati sastanak sa prijateljem iz svog "prethodnog" života.

Rak

Mnoge pozitivne promene vas očekuju. Imaćete više samopouzdanje u životu. Ovo je vaša godina, zato zadržite svoj optimizam. Mnoge mogućnosti čekaju na vas, samo nemojte da postanete pohlepni kada se bavite njima. Ako se zbog mnogih promena osećate nestabilno, sačekajte pomračenje sunca 2. jula i osetićete potrebnu stabilnost.

Lav

U početku se nećete osećati prijatno. Ništa dobro se neće dogoditi i vi ćete biti zabrinuti za svoju budućnost. Ali na kraju ćete dobiti ono što ste želeli ove godine. Morate imati strpljenja. Zamislite celu situaciju kao test.

Ovaj horoskopski znak je spreman na sve zbog ljubavi: vole bezuslovno i poklanjaju celo srceOvaj horoskopski znak je spreman na sve zbog ljubavi: vole bezuslovno i poklanjaju celo srceKada voli, ovaj znak je spreman da pomeri sve granice zbog ljubavi...

Devica

Malo se bojite promena. Doživeli ste ih i ranije i emocionalno se trošite. Ali morate znati da su promene neizbežne i ove godine ih očekujte još više. Dobra vest je da su pozitivne. Moguće je da se zaljubite u osobu koja se stvarno brine o vama, a možda čak i shvatite vrednost veze iz prošlosti i poželite da obnovite strasti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.