Horoskop - Saturn napokon kreće direktno: 6 stvari koje treba da uradite - vreme je da privučete sreću!

Stižu nam vremena u kojima je najbolje biti na strani istine! Saturn nam posebno iznenađenja donosi od 26.decembra do 5. januara 2021. godine...

Saturn kreće direktno! Od 11. maja ove godine Saturn je išao unazad. Imali smo priliku rešiti neke probleme iz prošlosti. Očistiti put za novo stvaranje. Danas se pokreće ka naped, pa je vreme za ostvarenje svih onih tema i okolnosti sa kojima smo u prošlosti zastajkivali ili ih nismo uspevali ostvariti zbog otegotnih okolnosti. Ako ste počistili put i rešili se repova prošlosti i znate kuda i kako dalje, sada je vreme za to!

Ovo su 4 najemotivinija horoskopska znaka: proverite da li je vaš znak na listiOvo su 4 najemotivinija horoskopska znaka: proverite da li je vaš znak na listiEvo koja 4 znaka u Zodijaku su najemotivnij!

*odbacite sve što vam više ne treba i što nema vrednosti

*nemojte odlagati neminovno

*prihvatite ono što ne možete promeniti i usmerite se na ono što se kreće prema napred

*preuzmite odgovornost za sebe i svoj život

*pronađite mir s onim što je bilo da biste mogli stvarati bolju budućnost

*strahovi i nesigurnosti više nam ne smeju biti izgovor za neaktivnost

Sve se čisti do kraja. Pokazuje šta jeste.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energijeHoroskop - šta nam donosi pun Mesec u znaku Ovna: od 1. oktobra počinje čišćenje karme i ciklus moćne energijePun Mesec donosi velike promene i haotičnu energiju - evo šta sve možemo očekivati od 1. oktobra...

I zapamite ovo! Od 26.decembra do 5. januara 2021. Saturn boravi na mestu sa kojeg je krenuo retrogradno, reč je o prvom stepenu Vodolije. To je vreme u kojem stavljamo tačku iza jednog životnog poglavlja. Kraj. Jasnoća. Poslednje suočavanje sa onim što je bilo. I dolaze nam vremena u kojima nemamo više luksuz živeti u strahu i magli. Dolaze nam vremena u kojima, da bi nam bilo dobro, trebamo živeti na strani istine. Trebamo naučiti misliti svojom glavom, da postanemo vođe/kreatori svog života.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.