Horoskop šalje poruke LJUBAVI i rizične strasti: šta vašem znaku Zodijaka donosi pomračenje Meseca u Lavu

Kada vam svetlost moćnog Meseca pokaže put ka srodnoj duši, pazite da vaše nemirno srce ne pokvari trenutak čežnje i lepote! Pročitajte šta vašem znaku donosi pomračenje Meseca u Lavu...

I ove godine bićemo svedoci četiri pomračenja, dva Mesečeva i dva Sunčeva, prirodnih pojava koje se dešavaju svake godine. Prvo je 10. februara, kada će doći do pomračenja Meseca na 22. stepenu Lava, koji obrazuje trigone sa tranzitnim Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu. To pogoduje onima koji pregovaraju sa strancima, planiraju stručno usavršavanje u inostranstvu, zaposlenje u stranoj firmi ili su na pragu emotivne veze koja može da preraste i u stabilan brak.

HOROSKOP ljubavne čežnje i velikih rastanaka u februaru 2017: ova 3 znaka doživeće izazove u ljubavnom životu...

Pomračenje Meseca je zapravo opozicija sa Suncem, čiji je uticaj oslabljen u znaku Vodolije (neočekivane okolnosti) i Meseca (emocije, narod) u Lavu (vlast, položaj), uglavnom vodi ka pogrešnim procenama. Zato odložite donošenje važnih odluka, makar do sredine marta, a ako možete i do juna. Jer, 26. februara očekuje nas i pomračenje Sunca, a u periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, započinjati nove poslove, izuzetak su samo umetnički projekti.

U vreme pomračenja Meseca, opozicija između tranzitnog Jupitera u Vagi (partnerski odnosi, profesije koje zahtevaju prisustvo u javnosti) i Urana u Ovnu (ego), nepovoljno utiče na poljuljane odnose između emotivnih i poslovnih partnera, članova porodice, prijatelja... Najosetljiviji će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, znaci u kojima je uticaj Meseca naglašen, kao i oni čije su natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili podznak između 20 i 24. stepena Lava, Bika, Škorpije i Vodolije.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pomračen Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući pod uticajem Saturna iz Strelca donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. Moguć ulazak u vezu sa osobom koja često putuje.

BIK (21. 4 - 21.5)

Tačka pomračenja Meseca u četvrtom astrološkom polju upozorava da se klonite rasprava sa partnerom i članovima porodice. Ako se bavite kupoprodajom nekretnina, odložite donošenje važnih odluka.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Pomračenje Meseca u vašoj trećoj astrološkoj kući donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako često putujete zbog posla ili radite u medijima. Moguća veza sa Vagom, Lavom ili Strelcem.

RAK (22. 6 - 22.7)

Pod uticajem pomračenja Meseca u drugom astrološkom polju, mogući su neplanirani izdaci, zato izbegavajte rizične poslove. Na nekom putu, možete da upoznate osobu u koju ćete se zaljubiti.

LAV (23. 7 - 22.8)

Pomračen Mesec u vašem znaku, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.