Horoskop - sada imamo priliku da kreiramo bolju budućnost: šta nam donosi rizičan susret Jupitera i Plutona

Spoj Jupitera i Plutona u prvi plan ističe pitanja moći, kontrole, ambicije - saznajte šta nas očekuje u bliskoj budućnosti!

Poslednji put su se Jupiter i Pluton sastali na 22′ Jarca 5. marta, a taj se ponavlja 30. juna na 24′ stepenu Jarca. I sada ga već možemo jako osetiti.

Zanimljivo je da se taj aspekt dogodio u vreme korone. On nas budi i najavljuje kraj jedne ere. Vreme je istine koja dubinski transformira sve slojeve društva, ali i nas i našeg života. Pokušajte se prisetite šta se vama tada događalo u životu jer bi se neke teme opet mogle ponoviti.

Spoj Jupitera i Plutona u prvi plan ističe pitanja moći, kontrole, ambicije, težnje prema uspehu. Hoćemo li u tome biti podržavajući prema sebi ili drugima ili pak okrutni, pohlepni i bezobzirni?

Horoskop do 7. januara 2021. godine: šta vašem znaku Mars u Ovnu donos u narednih 6 meseciHoroskop do 7. januara 2021. godine: šta vašem znaku Mars u Ovnu donos u narednih 6 meseciMoćna energija Marsa u Ovnu - saznajte šta vas očekuje u narednih 6 meseci!

Nešto se mora otpustiti, razgraditi, uništiti da bi se stvorio prostor za dalji rast, učenje i napredak.

Omogućavaju nam da posejemo novo seme i negujemo taj novi početak, ulažemo u njega, strpljivo čekamo da se trud oplodi, da iz semena izraste plod.

Jeste li svesni lične moći, te sposobnosti da utičete na stvaranje svog života, na svoju stvarnost?

Ili ste previše usmereni na ono što se događa oko vas i uzimate stvari zdravo za gotovo?

Niko nam ne kroji sudbinu, baš niko, uprkos svim ovim okolnostima u kojima se trenutno nalazimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.