Horoskop romantike i nostalgije za zimu 2016/2017: ovaj horoskopski znak očekuje nova ljubav i oživljavanje strasti

Ovom znaku zima donosi toplotu ljubavi, zagrljaja i romantike! Da li će baš vaš horoskopski znak doživeti procvat na ljubavnom i poslovnom planu tokom ove zime...

Blizanci

Ljubav

Najzad olakšanje na ljubavnom planu, sloboda da se prepustite iskrenim emocijama. Da li je bila reč o udaljenosti, raspravama ili nekom nerazumevanju? Tek, s partnerom se odnos maksimalno poboljšava, a emotivni ciljevi su najzad u dostižnoj udaljenosti, piše Lovesensa. Bez obzira na to da li ste zainteresovani za novu ljubavnu priču ili za osveženje stare strasti, 2017. godina će vam omogućiti divne, romantične trenutke. Novo prijateljstvo može se preobraziti u novu ljubav, a onaj tihi realista u vama kojeg potiskujete podsetiće vas da je ljubav na temeljima prijateljstva najsnažnija.

Posao

Nastavljaju se veliki napori na poslu, dugi radni dani, pa čak i vikendi. Ipak, biće i daška osveženja na profesionalnom planu, a neki nesporazumi će se najzad razrešiti. Ako ste slobodni profesionalac, možete očekivati važan ugovor i dobre klijente. Ako radite u kompaniji, očekujte nekoliko dobrih poslovnih poduhvata i adekvatnu, obećavajuću zaradu. Investicije će vam se isplatiti, a ako ste u potrazi za poslom, vaš glavni kvalitet na intervjuima biće samouverenost.

Sreća i zdravlje

Najzad će zvezde prestati da vam mrse konce sreće! To ne znači i razrešenje pravnih zavrzlama, za to ćete morati da sačekate leto, ali na poslovnom planu završava se neprijatno razdoblje od dve godine koje vas je dodatno iscrpljivalo. Posvetite se oporavku od stresa i radosti života i izbegavajte pažljivo pesimistične priče.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Bik: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog Meseca...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.