Horoskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak Zodijaka

Blizance očekuju ozbiljne ljubavi, a Vage su prepuštene strastima i ljubavnim igrama...

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine!

Početak jeseni obeležiće ulazak Sunca u znak Vage, koji će kasnije pratiti mladi mesec. U oktobru se očekuje da ćemo direktno pratiti Pluton, Merkur i Veneru koji ulaze u Škorpiju i pun Mesec u Ovnu.

U nastavku otkrivamo šta očekuje horoskopske znake na polju ljubavi ove jeseni!

Ovan

Oni koji su sami, ove jeseni će još uvek biti u potrazi za ljubavlju. Svi Ovnovi će imati poteškoća u pronalaženju partnera. Oni koji su u vezi nastojaće da poboljšaju svoj emotivni život.

Godišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ovna očekuje nova romantična veza, a Vagama cvetaju ruže u ljubaviGodišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ovna očekuje nova romantična veza, a Vagama cvetaju ruže u ljubaviVeliki ljubavni horoskop - kakva sreća na romantičnom planu očekuje vaš znak u 2020. godini?

Bik

Tokom jeseni Bikovi će snositi posledice letnjih avantura, pokušavajući da ih ostave iza sebe. Neki će uspeti, dok će drugi pretvoriti letnju avanturu u ozbiljnu aferu.

Blizanci

Na jesen će Blizanci biti spremni za nove početke. To se uglavnom odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni za takve korake.

Rak

Oni Rakovi koji su u vezi ili se venčavaju ove jeseni imaće poprilično otežan put. Odnos sa partnerom biće testiran, a oboje će često biti tvrdoglavi i uporni i zahtevati međusobne kompromise. Za Rakove koji nisu u vezi situacija će biti drugačija. Oni će stalno upoznavati nova lica u svom životu i biće spremni za uživanje, istraživanje i zabavu kao nikada do sada.

Lav

Dolaskom jeseni postoji još jedna "doza" tame koja je povezana sa njihovim ličnim poljem i poljem emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je poslednji put da se Lavovi zaista moraju boriti za svoju ljubavnu priču. Slobodni Lavovi u ovom periodu biće u svom standardnom raspoloženju, uživanju i slobodi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.