Horoskop - retrogradni Merkur donosi novi ciklus sudbine: sve skriveno sada izlazi na površinu (do 12. jula)

Pod retrogradnim fazama nekih planeta, a sada ih zaista ima i više nego dovoljno, često dolaze neki sudbinski događaji, karma se čisti, neke događaje ne možemo izbeći.

Od 18. juna do 12. jula, Merkur će se kretati unazad. Sve će početi na 14. stepenu Raka, a završiće na 5. stepenu tog znaka kada će se Merkur pokrenuti prema napred.

Ovoj junskoj sezoni retrogradnih planeta (Venera, Jupiter, Saturn, Pluton, a od 23. juna i Neptun), pridružuje se i Merkur. Znači ako vam je do sada bilo čudno i neuobičajen period, u narednom razdoblju možete shvatiti i zašto je to tako.

Budući da se stvari ne odvijaju po planu ili idu nešto sporije, a odluke se teže donose (dileme, sumnje), sada imate više vremena videti, shvatiti, razmotriti. Ako je to dobro za vas i od nečeg odustati na neko vreme, povući se i razmisliti.

Šta nam donosi letnja dugodnevica: 20. jun je dan moćne energije - evo kako da ga iskoristite i privučete srećuŠta nam donosi letnja dugodnevica: 20. jun je dan moćne energije - evo kako da ga iskoristite i privučete srećuMagija letnje dugodnevice - 20. jun je idealan dan za ostvarenje želja!

Ova retrogradna faza Merkura uključuje veliku osetljivost. Misli utiču na osećaje, reči koje izgovaramo provociraju tuđa osećanja, ono što čujemo nas osećajno dotiče. Teme vezane uz dom, porodicu, stanovanje i odnose sa roditeljima mogu biti značajne jer donose novi ciklus događaja koje će u neposrednoj budućnosti biti rešene, naravno pod uslovima da delujete na tom planu.

Opet se lovimo u koštac sa nedovršenim razgovorima. Ono što nije dovršeno sada dolazi prema nama. Možda je reč o osobi iz prošlosti, bivšem partneru, prijatelju, kolegi. Razmotrite šta se događa tokom ovog ciklusa i prihvatajte nova iskustva koja vam zasigurno donose neku poruku.

Neke od tema koje su vas zaokupljale od početka 2019., sada mogu biti značajne. Očekujte njihov povratak kako bi mogle biti dovršene, kako biste jasnije shvatili šta je na stvari i iz toga nešto naučili i prestati ponavljati iste greške.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.