Horoskop - očekuju nas magične šanse za ispunjenje želja: saznajte kako da iskoristite moćnu energiju retrogradnog Jupitera (do 11. avgusta 2019.)

Zapišite svoje želje, dobro zapamtite svaki san jer retrogradni Jupiter ima neverovatnu moć! Horoskop otkriva kako možemo najbolje iskoristiti njegov uticaj...

Stručnjaci iz oblasti astrologije su nam još na početku godine naglasili da 2019. sa sobom donosi mnoge događaje koji će u većoj ili manjoj meri uticati na životna kretanja svih horoskopskih znakova. Do sada smo imali priliku da se suočimo sa dešavanjima koja su negativno delovala na polje ljubavi, posla i zdravlja. Međutim, početak aprila donosi magične promene i neočekivane prilike koje ne bi trebalo da propustimo. Naime, Jupiter 10. aprila započinje svoj retrogradni hod, te potencijalno stvara mogućnosti za promenama na bolje.

U nastavku saznajte kako će ovaj astrološki događaj uticati na vaš horoskopski znak i šta je to na šta treba najviše da budete fokusirani.

Horoskop - Uran je ušao u Bika: bura promena će dotaći naše živote u narednih 7 godinaHoroskop - Uran je ušao u Bika: bura promena će dotaći naše živote u narednih 7 godinaU nizu različitih dešavanja otpočinje igra tranzitne Venere i Urana. Venera je 26. marta ušla u Ribe i obrazovala aspekt sekstila…

Kada je u pitanju retrogradni hod, poznato nam je da njegov uticaj na horoskopske znakove nije pogodan i da sa sobom donosi burne promene, kao i mnogo tenzije ali i nepotrebnog stresa. Međutim, postoje i one planete čiji retrogradni hod ne povlači sa sobom neprijatnosti, već sasvim suprotno tome.

Jupiter će od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine biti u svom retrogradnom hodu.

Ova planeta Sunčevog sistema je poznata po tome da manifestuje sreću, podstiče na napredak i usavršavanje, a time donosi i pune ruke posla. Jer ništa od toga se ipak neće desiti samo od sebe. Njegov retrogradni hod, za razliku od retrogradnog Merkura, ima pozitivne aspekte koje svakako treba da iskoristimo.

Pre svega ovaj period je pogodan za retrospektivu poslednjih nekoliko meseci svog života kako bismo znali gde smo grešili, šta smo to dobro uradili i šta želimo da ostvarimo u budućnosti. Veoma je bitno da postavite konkretne ciljeve, a potom i realne planove na koji način da ih ostvarite. Za to će vam biti potrebna velika motivacija, a kako smo malopre naglasili, retrogradni hod ove planete vam donosi pune ruke posla te nećete imati prostora za lenjost, odugovlačenje i odlaganje obaveza.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.