Horoskop - danas će se na nebu pojaviti najveći Mesec u 2019. godini: saznajte kako treba da iskoristite čaroban pun Mesec u znaku Device (19. februar)

Horoskop otkriva tajne punog Meseca u znaku Device - saznajte kakve nas promene očekuju!

U utorak, 19. februara očekuje nas pun Mesec, i to najveći ove godine jer će biti najbliži zemlji. Taj Supermesec dogodiće se u 16 sati i 33 minuta, a njegova astrološka posebnost biće ponajviše u tome što će se odvijati na prvom stepenu Device. Dakle slična situacija kao i u januaru kada smo imali pun Mesec na prvom stepenu Lava.

Očito je ova godina započela sa porukom – vreme je da zatvorite neka stara poglavlja života, idemo prema nečem novom, postavite cilj, isplanirajte putovanje i krenimo lagano!

Nedeljni horoskop: Devicu čeka platonska ljubav, a Bika dobre finansijeNedeljni horoskop: Devicu čeka platonska ljubav, a Bika dobre finansijeNedeljni horoskop predviđa promene na ljubavnom i finansijskom planu - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Pun Mesec na početnom stepena Device usmerava našu pažnju na to kako uređujemo, planiramo svoju svakodnevicu, koliko i kako pazimo na svoje zdravlje, na koji način pristupamo poslu i ispunjenju poslovnih obaveza.

I dok nasuprot postavljeno Sunce na početnom stepena Riba mašta, sanjari, plovi nekim privatnim svetovima koje ne želi podeliti s drugima, Mesec u Djevici spušta te fantazije na zemlju i pita nas – je li to stvarno, je li to moguće?

Taj snoviti, iluzorni, uspavani svet Riba biće podcrtan bliskim kontaktom Merkura i Neptuna.

Imamo viziju, ideju – kako je ostvariti?

Predosećamo nešto – da li je to intuicija ili govor straha? Šta vam govori vaš osećaj u stomaku?

Jesmo li iskreni ili zavaravamo sami sebe, potom i druge?

Kuda plove naše misli i treba li im čvršća struktura?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.