Horoskop - pun Mesec u Vodoliji oslobađa nas karmičkih okova: 6 lepih stvari koje vas očekuju od 3. avgusta 2020. godine

Ovo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše!

Evo kakve nam dobre stvari može doneti pun Mesec u Vodoliji od 3. avgusta...

U ponedeljak, 3. avgusta u 17 i 56 sati očekuje nas pun Mesec na 11′ Vodolije koji će nositi pečat nepredvidivosti i neočekivanosti jer će biti izložen uticaju Urana u znaku Bika.

Vodolija je sam po sebi hirovit, buntovan, a Uran će dodatno pojačati i energije. Zato u narednom periodu možemo očekivati promjene koje ne možemo izbjeći i zaustaviti. Nemir unutar nas tjera prema napred po cenu toga da iza sebe ostavimo sve ono što nam otežava napredak.

Horoskop - od 2. avgusta Sunce i Uran su u napetom aspektu: posebno obratite pažnju na polje zdravljaHoroskop - od 2. avgusta Sunce i Uran su u napetom aspektu: posebno obratite pažnju na polje zdravljaSunce i Uran u nedelju donose nepredvidive događaje i nagle promene! Evo kada posebno treba da budete oprezni...

Ovo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše.

Na putu smo prema slobodi. Što je sloboda za vas? Je li to spremnost da učinite ili kažete ono što vam je bitno, da se zauzmete za sebe, da krenete svojim putem. Oni koji vas cene, vole, dopustiće vam to. Oni koji su navezani na vas potrebom, doživeće to kao ugroženost.

Nastojte važne odluke donositi u miru, ne dajte da vas povuku ljutnja, nemir, nestrpljivost. Dobro razmislite pre nego što izgovorite i pokrenete se.

Neki odnosi bi se mogli naglo prekinuti, a drugi formirati uz veliku dozu uzbuđenja. Ali lako je moguće da novi spojevi imaju munjeviti predznak. Naglo dolaze, pometu sve pred sobom i naglo nestanu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.