Horoskop - pun Mesec u Vagi otvara novi portal mogućnosti: evo kako da ostvarimo svetlu budućnost (od 19. aprila 2019.)

Horoskop za pun Mesec u znaku Vage - sada imate šansu da promenite perspektivu i uhvatite šanse za lepšu budućnost!

Horoskop - U petak, 19. aprila, u 13 i 12 časova nastupa pun Mesec u znaku Vage!

Aprislki pun Mesec drugi je pun Mesec u znaku Vage ove godine (prvi je bio u martu) i međusobno su povezani. Prvi je otvorio portal mogućnosti za promene, a ovaj će ih dovršiti.

Od 20. marta ta nas je energija usmeravala da pronađemo ravnotežu u životu i podignemo se na više nivoe svesti. Vodi nas i da ostvarimo određene promene u sebi. Da postanemo usklađeniji sa tokom i ritmom života i tako lakše otvorimo polje neograničenih mogućnosti.

Nedeljni ljubavni horoskop: Raka očekuje susret sa starom ljubavi, a Vodolija donosi važnu odluku za romantični životNedeljni ljubavni horoskop: Raka očekuje susret sa starom ljubavi, a Vodolija donosi važnu odluku za romantični životNedeljni ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srca!

Sada, kada se taj proces zaključuje, potrebno je da se okrenemo odnosima i detektujemo šta moramo promeniti, otpustiti, obnoviti?

Na šta nas upozoravaju trenutni konflikti u odnosima? Pun Mesec u martu podsticao nas je da pronađemo ravnotežu u sebi, ovaj nas podstiče da pronađemo ravnotežu sa drugima, odnosno u odnosima.

Kako nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima?

Da bismo to postigli, moramo najpre odrediti svoju istinsku vrednost. Spoznati da smo vredni ljubavi.
Da smo vredni poštovanja. Da smo vredni otpuštanja. Da smo vredni slušanja. Da su naša osećanja važna. Da smo mi važni. U svim odnosima sve to zaslužujemo.

Što više volimo i cenimo sebe, manje ćemo sebi dopuštati odnose koji nas izbacuju iz ravnoteže.

Ljubav prema sebi obično je puno zahtevniji zadatak od ljubavi prema drugima. A bez nje život je bolan i neodrživ. Uredimo li odnos prema sebi, automatski će se urediti i drugi odnosi.

Ono što se sad trebamo zapitati jeste kako da više volimo sebe? Razmislite kako vaše nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima. A kada razmišljate o odnosima, ne zaboravite odnose prema određenim stvarima ili idejama, ne samo sa ljudima. Na primer, odnos prema novcu, poslu, životnim vrednostima... i kako oni oblikuju vašu sreću ili nesreću.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.