Horoskop - pun Mesec u Vagi donosi rizične situacije: evo šta treba da izbegnemo ovog vikenda

Pun Mesec u Vagi donosi kritičke odnose i velika preispitivanja, ali važno je da sačuvate balans na svom životnom putu! Evo šta nam horoskop predviđa...

Retkost je da se u dva uzastopna puna Meseca nađu u istom znaku: Prvi i zadnji stepen znaka, naznačujući započinjanje i završavanje. To se događa u znaku ravnoteže, zato možemo pretpostaviti da će zbivanja oscilirati od jednog do drugog ekstrema", kaže astrolog Nadia Gilchrist.

Sa drugim punim Mesecom u Vagi u aprilu "svemir fokusira našu svest na naše odnose". Na delu su više sile, koje sve nas usmeravaju na "nove evolucijske putove, moramo verovati da nas naposletku te promene vode prema većoj ekspanziji i ispunjenju".

Kratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakKratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakHoroskop otkriva kako će na svaki znak Zodiajka uticati pun Mesec u znaku Vage!

Ovaj je pun Mesec na 29. stepenu Vage: "29. stepen svakog znaka naziva se kritičnim stepenom. To je tačka tranzicije, poslednji stepen pre nego što počne sledeći znak", objašnjava Pam Younghans. Dodaje kako astrološko zbivanje na tom stepenu naglašava završetak nečega i imamo povećanu svesnost o tome šta treba ostaviti iza sebe kako bi se omogućio novi početak.

"Budući da je Mesec u Vagi, znaku koji predstavlja veze i saveze, verovatno je da to bude ključno vreme za partnerstva u svim njegovim oblicima – ličnim, poslovnim i međunarodnim." U ovo je vreme, zaključuje Mystic Mamma, važno pokušati ne doživljavati lično dela drugih ljudi "kako širimo svoj kapacitet za veće razumevanje i saosećanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.