Horoskop - pun Mesec u Ovnu donosi snažnu energiju: kome zvezde donose konačno razrešenje (25. septembar 2018. godine)

Blizance očekuje napredak na poslovnom planu, a Vodolije i Strelčevi imaju razlog za optimizam...

Jesen je već krenula da daje svoje plodove i polako sabira ovogodišnji bilans: kako je sve proteklo i šta još završiti do kraja godine. Vaga stavlja sve u harmoniju, ali ne i ovaj pun Mesec u Ovnu. On je ishitren, pokretan i pun energije pa je pravo vreme da se iskoristi za preostale poslove i obaveze. Mnogi će postavljati pitanje da li će postići uspeh ako daju svoj maksimum? Naravno, svaki napor i uložena energija da rezultate koji mogu biti odlični i manje dobri za neke osobe.

Pesimističan i mračan pogled mogu sada da ispoljavaju Jarčevi, Ovnovi, Rakovi i Vage pa se preporučuje da gledaju sebe i da pomažu drugima, piše astrolog Željka Knežević. Veseli i optimistični mogu biti Vodolije, Blizanci, Lavovi i Strelčevi što od svog istrajavanja mogu imati koristi od ovog Punog Meseca. Potrebno je da se opustite dok vam Mesec iz Ovna daje snažnu energiju. Prva dekada bilo kog znaka je više pogođena jer se pun Mesec dešava na 1. stepenu Ovna. Evo kako mogu pojedinačni znaci da prođu kroz ovaj pun Mesec.

Ovan

Moguće su poteškoće i da malo oklevate da biste zauzeli stav, bilo da imate neki sukob ili da branite nekoga. Zbog Saturna koji aspektuje Mesec vi opet imate neki stari nerešen problem koji se ponavlja. Dokle god ne naučite, on će se vraćati. Pojedini Ovnovi mogu imati dobru poslovnu poziciju i hrabrost da uđu u neki posao zbog ishitrenosti, impulsivnosti i potrebe da nešto promene.

Nedeljni jyotish horoskop: najbolji dani kada ćete imati podršku SuncaNedeljni jyotish horoskop: najbolji dani kada ćete imati podršku SuncaVedska astologija otkriva šta nam donosi položaj Sunca ove nedelje!

Bik

Neka komplikovana situacija tera Bikove da reaguju. Što se tiče strpljenja, sada ono nije vaša jača strana pa je moguće da menjate emocije iz časa u čas. Moguća je eksplozija ako se stvari ne budu odvijale kako vama odgovara. Mnogi će videti kako se vi osećate dok vi želite da budete u centru pažnje. Potrebno je da izbegavate agresivnost, impulsivnost, aroganciju i dominaciju usled želje da nešto promenite.

Blizanci

Ako ste vođa u nekoj grupi ili timu sada sigurno vidite stvari pa bi trebalo da odskočite iznad svih dugogodišnjih prepreka. Pojedini Blizanci mogu postati važni u vašoj firmi ili bitnom poslu. Naklonost ovog Meseca vas prosto tera da dobro razmislite u miru i harmoniji pre donošenja neke odluke, posebno prva dekada. Poslovno je sada sve moguće dok emotivno nije dobro započeti neku vezu ili razrešavati probleme u postojećoj.

Rak

Vi treba da izbegavate upotrebu bilo kakve sile sa svojim bližnjima, kao i sa prepostavljenima. Pojedini Rakovi mogu zapanjiti svoje najbliže nekim postupkom za koji niko ne bi verovao da oni to mogu. Vi sada imate odličnu intuiciju pa je dobro da je slušate, a posebno iskoristite. Neki Rakovi sada mogu da pokrenu svoj biznis i budu samostalni.

Lav

Vaš intelekt dolazi do izražaja a sposobnost prilagođavanja svim situacijama vas čini uspešnim. Možete raditi nešto što je vezano za publiku, putovanja i druge društvene skupine. Pojedini Lavovi mogu biti nestrpljivi i vrlo promenljivog raspoloženja. Mogućnost zbog neodlučnosti da donesete bitne odluke pa se preporučuje da izbegavate negativnosti i vraćanje unazad.

Devica

Kod vas se može dešavati neka transformacija ili ulaganje u nešto, a mogućnost prodaje je naglašena. Neke Device mogu da pričaju o nekom razlazu ili neke priče mogu to da pokrenu, zato pazite šta pričate da ne dođe do nečega za šta vi niste spremni i niste dobro razmislili.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.