HOROSKOP - PUN MESEC U BIKU NAM DONOSI PUNO ZAMKI: Svemir će nas ovoga puta baš iznenaditi

31. oktobra na nebu će zasijati pun Mesec u Biku -

Pun Mesec je slika klackalice. Paradiramo iz jedne krajnosti u drugu, iz jedne potrebe u drugu. Svojevrsna psihofizička rastrzanost.

Pun Mesec u Biku u električnom zagrljaju sa Uranom donosi potencijal da se emotivno oslobodimo i rešimo se nekih vezanosti koje zapravo nemaju smisla već nas samo truju. Sve to toksično i duboko potisnuto treba anulirati i sanirati kako bismo imali zdrav odnos sa sobom, pa onda i sa partnerom ili drugim bliskim ljudima, a pre svega, zarad postizanja emotivne stabilnosti koja je ovde vezana za novac, materiju, posedovanja. Tako da bi se i oko toga vrtela priča. Cilj je osvetljavanje nekih naših [zaboravljenih] vrednosti i/ili vraćanju u samu bazu i koren našeg bića.

Pročitajte još:

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI UVEK REŠE SVAKI IZAZOV: Oni su rođeni pobednici

U NAREDNIH 5 GODINA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE OČEKUJE VELIKA SREĆA: Želje će im se ostvarivati jedna za drugom - da li ste vi među njima?

HOROSKOP - OČEKUJE NAS USKORO PLAVI MESEC U ŠKORPIJI: Samo ova 4 znaka će izbeći loše događaje - Da li ste vi jedan od njih?

Kada je na snazi pun Mesec, imamo tendenciju projektovati svoju nervozu na partnera ili druge bliske ljude. Pazite se ovih zamki. Mesec i Sunce su takođe u opoziciji, što potvrđuje shemu ogledanja, tako da možemo reći da nema dogovora između dve strane, već svako vuče na svoju. U prilog napisanom ide i kvadrat Merkura i Saturna koji donosi otežanu komunikaciju, problem u rešavanju problema, postizanju dogovora, pronalaženju kompromisnog rešenja. Puno, puno truda, muke i razumevanja se treba uložiti - dalje zavisi gde je ko i kakvi su stadijumi odnosa i veza.

Sunce ovde osvetljava paletu naših slabosti, zato pun Mesec treba iskoristiti za suočavanje sa istima, a ne dati se u beg kada nešto iskrsne ili opet potisnuti problem ili pak igrati ulogu žrtve, sažaljevati sebe, plakati nad sobom i slično. Potencijalno super koristan full moon koji nudi buđenje i preokret.

U slučaju ovog punog meseca sve se odigrava potpuno neočekivano i iznenadno, a zapravo nas svemir pokušava uhvatiti na prepad kako ne bismo imali puno vremena za manipulaciju. Svakako turbulentan pun Mesec, kao i naše raspoloženje koje bi napokon osciliro. Mesec u biku je uvek gladan ljubavi, para, nežnosti, dodira, maženja, seksa, fine fine klope, dobre mjuze i umetnosti, tako da tu negde leže okidači i motivi.

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravljuBLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravljuGodišnji horoksop za Blizance - Evo šta vas očekuje u 2021. godini!

 

Izvor: Uranovo dijete

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.