HOROSKOP - OBASJAĆE NAS PUN MESEC U BIKU: očekuju nas velike promene, ali Svemir je uz nas (od 31. oktobra)

Naša stvarnost se munjevito menja - saznajte šta nam sudbina donosi za vreme punog Meseca u Biku!

Oktobar je započeo sa punim Mesecom i završava s njim. Koliko god da je bio izazovan, bio je i poučan. S njim lagano okončavamo jedan životni ciklus, čistimo sva problematična područja života, a svetlo dva puna Meseca nam osvetljava put.

U subotu, 31. oktobra obasjaće nas pun Mesec na 8′ Bika, na istom stepenu na kojem se i nalazi Uran. Pa ako ste do sada imali osećaj da se sve ubrzava, ako vam se činilo da imate onaj osećaj hitnosti i užurbanosti, ovaj će ga pun Mesec još više pojačati.

Pročitajte još:

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA U NOVEMBRU: Sudbina im je posebno naklonjena

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI UVEK REŠE SVAKI IZAZOV: Oni su rođeni pobednici

HOROSKOP - MAGIČNA VENERA U VAGI DONOSI NAM LJUBAV, SREĆU I UZVIŠENU LEPOTU: Evo šta nas sve očekuje od 28. oktobra do 21. novembra

Budući da će biti blizu Zemlje biće sve veći i sjajniji. Uživajte u njegovoj svetlosti.

Ovaj pun Mesec simbolizuje sigurnost, novac, način na koji raspolažemo sa imovinom, sa onim što smo stekli i što zarađujemo radom. On nam govori koliko smo svesni svojih unutrašnjih resursa i vrednujemo li ih objektivno. Koji su nam talenti, znanja i veštine, možemo li ih uspešno kapitalizovati. S druge strane stoji Sunce u Škorpiji. Dok Bik zastupa ‘moje’, Škorpija govori ‘ovo je naše’. Aktivira se područje imovine drugih ljudi, dugova prema drugima ili bankama, resurse koje delimo s drugima (vlasništvo, novac, nasleđe).

Šta je moje, a šta naše ili tvoje?

Uran svemu dodaje električnu kvalitetu. Nešto se naglo otkriva, ubrzava, nemamo više prostora za odgađanje. Uvidi i promene dolaze poput munje, naglo i neočekivano. Istina se pokazuje, a mi smo pozvani da biramo slobodu i otrgnemo se iz okova koji nas drže na mestu. Naša se stvarnost munjevito menja.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.