Horoskop - prošlost se ponavlja i nevidljiva sila utiče na našu sudbinu: saznajte šta nam donose planete u aprilu 2019. godine

Mesečni horoskop za april 2019. godine - kada Sunce uđe u znak Bika imamo šansu da realizujemo odlične ideje!

Tokom prve dve dekade aprila 2019. godine pozitivna energija dolazi od nežnog znaka Riba, kroz koji prolazi Merkur (do 17. aprila) i Venera (do 20. aprila). Imamo i više nego dovoljno vremena da sebi priuštimo maštanje i dnevno sanjarenje. Imaćemo novu priliku da se povežemo sa unutrašnjim svetom na koji utiču neviđene sile, ali i da izgradimo nove spone koje nas povezuju s drugima, na svim mogućim nivoima.

Merkur i Venera susreću Neptuna (vladara Riba), i postoji razumna mogućnost da se zaljubimo u sam proces zaljubljivanja ili u nedohvatljiv ideal, pa treba razmisliti, jer se možemo naći u situacijama u kojima nas mogu zavarati poetični izrazi ljubavi ili prazna obećanja. Sada ćemo uviđati pozitivniju stranu ljudi ili osoba na koje usmerimo pažnju.

Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop za ulazak Venere u znak Riiba - do 20. aprila bićemo žrtve rizičnih ljubavi, starih strasti i moćnih osećanja... Evo…

10. aprila 2019. godine Jupiter kreće retrogradnim hodom kroz Strelca (do 12. avgusta 2019. godine). Poziva nas da se osvrnemo na lična uverenja kako bi otpustili ograničenja. Jupiter pravi napet aspekt s Merkurom između 11. i 13. aprila 2019. godine i s Venerom 15. i 16. aprila. U mislima se mogu vrteti razna opravdana pitanja upravo o sopstvenim uverenjima i verovanjima, što rezultira spoznajom u kolikoj meri ograničavamo sami sebe.


Proces traženja odgovora i istine vodi nas do unutrašnje mudrosti. Ali, isti proces neke može dovesti do još većih zabluda i laži. To znači da će na širem polju javnosti i politike komunikacija biti bogatija i šarolikija nego ikada u svrhu manipulisanja. Drugim rečima, mogu nam prodati velike laži u sjajnom celofanu. Zakonske mere koje su se preduzimale sada mogu biti podvrgnute drastičnim procenama i kritikama i biti viđene negativno.

Sunce je u Ovnu (do 20. aprila 2019. godine), ali Ovnovi imaju blagodati i od Merkura (17. aprila) i Venere (20. aprila). Merkur je u uzajamnoj recepciji s Marsom iz Blizanaca. Mentalne aktivnosti se povećavaju, um je stimulisaniji i otvoreniji za primanje informacija i za igranje s raznim idejama. Komunikacija postaje impulsivnija, često s agresivnim ispadima.

Budući da planete aktiviraju tri promenljiva znaka, od četiri (Blizanci, Strelac i Ribe), puno je razmišljanja, često na apstraktan ili filozofski način; razgovara se o raznim temama, ali zaključci nisu ni blizu. Najveća opasnost je da možemo prihvatiti poluistinu i na temelju toga prosuđivati. Savetujemo da tada poradite na strpljenju, ne samo kako bi pročitali nekakav tekst od početka do kraja, nego i da saslušate sve što drugi govore.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.