HOROSKOP - Bićete magnetski privlačni, ambiciozni i zavodljivi: Sekstil Sunca i Plutona donosi ljubav i uspeh (od 16. marta)

Horoskop - Stiže nam energija ljubavi i vrtoglavog uspeha! Da li ste spremni za veliku promenu?

Sekstil Sunca i Pluton koji će se na nebu poklopiti 16. marta donosi nam magnetnu privlačnost, harizmu i sjajnu energiju. Ovj planetaarni spoj je moćna skrivena sila koja nas podstiče na velika dostignuća. Imaćete veliku želju da napredujete, a vaš karakter čini da budete primećeni i imate sjajnu moć ubeđivanja.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje loš period do 23. aprila: Mars u Blizancima donosi obmane

HOROKSOP - Nežne i romantične vibracije prate nas sve do 21. marta: Venera u Ribama donosi nam bezuslovnu ljubav

Transformacija je vezana sa Plutonom i direktno je povezana sa vašom jakom potrebom da uradite nešto važno sa svojim životom. Očekuje vas transformacija u trenu, an svim poljima, ali će se naročiti napredak videti na polju karijere.

Imate sposobnost da transformišete svoj život. Vađi ciljevi su veliki, duboki i ostavljate utisak ambiciozne osobe koja zna šta želid a postigne.

Na polju ljubavi Pluton pojačava privlačnost, strast, seksualnu energiju i misteriozan uticaj na druge. Ovaj aspekt je dar koji vredi iskoristiti, a pred vama su romantične igre zavođenja i flerta. Retko koja veza iz ovog aspekta može prerasti u ozbiljan ljubavni odnos, ali kada se duše poklope, ni to nije retkost.

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Najbolje će biti u ljubavi! Saznajte šta vaš znak očekuje od 20. marta do 21. junaHOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Najbolje će biti u ljubavi! Saznajte šta vaš znak očekuje od 20. marta do 21. junaHoroskop za proleće 2021. godine - Jarac će biti najsrećniji u ovom periodu, a Blizance očekuju finansijski problemi!

Negativna strana sekstila Plutona i Sunca jeste u egocentričnosti i pogrešnim liderskim usmerenjima. Moguće su igre nadmoći i pogrešno iskorišćene reči. Pokušajte da uprkos vrtoglavom uspehu ostanete svoji, prizemni i verni vlastitoj prirodi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.