Horoskop predviđa suočavanje sa strahovima: evo kako ćete najbolje izbeći negativan uticaj Saturna i Marsa

Mračan ples Saturna i Marsa! Ovaj će aspekt najviše osjetiti Rakovi, Jarčevi, Ovnovi i Vage...

Mars koji se kreće prostorima Raka uskoro ulazi u aspekt opozicije sa Saturnom (14. juna), potom i sa Plutonom (20. juna).

Iako već sada donekle možemo osetiti njihove suprotstavljene energije, egzaktni aspekti odvijaće se u navedenim datumima u kojima će najviše doći do izražaja. Marsov aspekt sa Plutonom, opisaću u narednim danima, a sada idemo videti kako izaći na kraj sa njegovim ‘neprijateljem’ Saturnom.

Mars u izazovnom aspektu sa Saturnom može dovesti do blokada i zastoja u delovanju. Možda sami zastajkujemo iz straha i nesigurnosti, a nekad nas u tome zaustave spoljne okolnosti.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Raka, Lava i DevicuVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Raka, Lava i DevicuRak, Lav, Devica - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Budući da je reč o bojažljivom Marsu koji ne zna otvoreno i spontano izražavati ljutnju, već takva osećanja posprema u sebe, moguća je neka vrsta povlačenja od direktnog sukoba, ne zauzimamo se za sebe, imamo utisak da postoji neko iznad nas koji nam krade energiju i govori nam šta treba činiti.

Frustracija i ljutnja mogu doći zbog neispunjenih želja, kao i zbog nemogućnosti da ostvarimo ono što smo naumili.

Možda ćemo se osećati neadekvatno i nedoraslo situaciji, kritični smo prema sebi i drugima, previsoko postavljamo lestvicu, pa ako pogrešimo ili ne uspemo, osuđujemo sami sebe. Budimo nežniji prema sebi, poštujmo granice vlastitih mogućnosti. One su nekad više, nekad manje. Nismo i ne možemo uvek biti na visini zadatka.

Energija može biti zablokirana. Možda ćete se osećati oslabljeno ili na udaru nekih zbivanja sa kojima nećete znati da se nosite. I to je u redu. Prihvatite ono što se događa. Budete li imali utisak da su vam ruke ‘svezane’, pričekajte povoljniji trenutak za delovanje.

Ovo je energija koja može doneti zavist, mržnju, ljubomoru, pasivnu-agresiju.

Posmatrajte šta se odvija na polju karijere, porodice, doma, odnosa sa roditeljima i poslovnim autoritetima.

Pripazite na zdravlje, naročito na stomak, pluća, kolena, zglobove, kosti.

Odnosi sa autoritetima mogu biti osetljiva tema, isto kao i pitanje preuzimanja odgovornosti. Ako bežimo od nje, negiramo li ono što se događa, ili smo spremni prihvatiti svoj deo odgovornosti? Verujemo li sebi i možemo li biti sami svoj autoritet ili dopuštamo drugima da vrše prejak uticaj na nas?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.