HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

Magična Venera još uvek je u znaku Raka, a evo šta to znači za sve znakove Zodijaka!

Venera je 31. jula ušla u znak Raka i u njemu će boraviti do kasnih večernjih sati 26. avgusta 2017. godine. Prema planetarnim dostojanstvima, Venera u znaku Raka nema nikakvo značajno dostojanstvo, ali posmatrajući iz ugla jednakih priroda Venere i znaka Raka, koje odražavaju hladno i vlažno, može se s punim pravom tvrditi da je Venera u znaku Raka, povlaštena u odnosu na ostale.

Nežna, dirljiva i mistična: ovo je muzika za isceljenje ženske energije (VIDEO)...

Dakle, nije toliko moćna kao i Biku i Vagi, gde je u svom sedištu, ili pak u Ribama, gde je egzaltirana, ali svakako je bolje postavljena nego Venera u drugim znakovima. Takođe, prisutne su i određene podudarnosti u simbolikama. Venera je planeta ljubavi, dok je Rak znak koji se vezuje za emocije u svom najopštijem obliku. Zatim, na primer, Rak je simbol porodice, a porodica se obično stvara iz ljubavne veze, koja se nalazi pod vladavinom Venere.

Ova Venera u Raku akcent će svakako staviti na polje porodice. Mnogi od vas će sadašnje tople letnje dane poželeti da provede u toplini porodičnog doma. Sada se pružaju odlične mogućnosti da se potencijalni problemi koje imate sa jednim i(li) više članova porodice dovedu u normalu. Možda se, do pre samo nekoliko dana, to činilo kao teško izvodljiva misija, ali sada je dovoljan samo jedan miran i diplomatičan razgovor. Naravno, mnogi će ovo vreme iskoristiti za odlazak na porodični odmor, gde je dobar provod maksimalno zagarantovan.

Srećan ishod dolazi, i ako ste razmišljali o renoviranju, adaptaciji, uređenju stambenog objekta, zatim o poslovima kupovine i prodaje nepokretne imovine, kao i o nečemu vezano za selidbe. Kada je konkretno reč o renoviranju i uređenju stambenog prostora, kreativnosti nikako neće manjkati, a uzevši u obzir i to da se Merkur nalazi u znaku Device, gde mu je i sedište i egzaltacija, svaka vaša zamisao biće sada savršeno sprovedena u delo.

Kako se znak Raka vezuje za početke i završetke novih životnih poduhvata, sve što želite završiti učinite to upravo sada, i sve što želite započeti, učinite to upravo sada. Venera će se pobrinuti da se sve odigra pod srećnim okolnostima i, kakogod i šta god da je, nastavi se u još boljim tonovima, ispunjenima Božanskom srećom i radošću.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.