Horoskop predviđa put vaše sudbine: šta nam donose aspekti na nebu do 14. aprila

U ovom periodu prelazite most rizika a ako pobedite sve prepreke, na kraju vas očekuje najlepše iznenađenje! Evo šta nam donose aspekti od 4. do 14 aprila 2017. godine...

Period pred nama donosi promene ili, tačnije rečeno, vraća nam prilike za promene. Tranzitna Venera retrogradnim hodom vratila se u Ribe i biće retrogradna do 15. aprila, da bi se vratila u Ovna 29. aprila.

Tranzitni Saturn u Strelcu biće retrogradan od 6. aprila, kada kreće u svoj retrogradni hod sa 27. stepena i biće retrogradan do 26. avgusta, kada će krenuti direktno sa 21. stepena. Jupiter u Vagi i dalje ostaje retrogradan (do 10. juna). Pridružuje im se i tranzitni Merkur u Biku, koji sa 4. stepena kreće retrogradno 10. aprila.

Jyotish astro prognoza za april 2017. godine: šta nam donose 4 retrogradne planete u aprilu...

Tranzitni Pluton u Jarcu kreće retrogradno 21. aprila, sa 19. stepena. Čak pet planeta tokom aprila biće retrogradne. Zaista je vreme da neke priče dobiju svoje epiloge, pečate vremena i konačne odluke. Retrogradna tranzitna Venera u Ribama kao da želi da nas ponovo uvuče u vrtlog sudbine, u vihor karme i suoči nas sa strahovima kojima mislimo da odolevamo.

Napet aspekt kvadrata, koji će obrazovati sa tranzitnim Saturnom tokom najvećeg dela ovog meseca, najviše ćemo osetiti 9. i 21. aprila. Ljubav ne želi da okrene čistu stranicu. Emocija želi da bude iskrena. Baciće nas u pakao, ali će iščupati istine iz nas. Samo istinom možemo krenuti dalje.

Retrogradni hod tranzitnog Saturna u Strelcu ponovo nas dovodi u situacije od kojih nam se koža ježi, srce mahnito lupa i dlanovi se lepe. Ali potrebni su nam takvi trenuci. Kako bismo inače osetili apsolut života i pobede, ako ponekad ne posrnemo i ne suočimo se sa bolom?

Poslednje lekcije, koje Strelčevi i svi oni sa podznakom u Strelcu, kao i oni sa Mesecom ili Venerom u ovom znaku, još uvek nisu usvojili, sada dolaze sa željom da budu naučene. Bez straha, bez bežanja, hrabro i potpuno.

Tranzitni Mars u Biku 6. aprila obrazovaće egzaktan aspekt trigona sa tranzitnim Plutonom u Jarcu. Ako želite neke dobre poslovne ponude i planove, ali i pregovore, iskoristite ovaj period.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.