Horoskop predviđa obilje i uspešan životni period: kako će na vaš znak Zodijaka uticati Merkur u vatrenom Ovnu (od 13. marta do 1. aprila)

Čudesan ulazak Merkura u znak Ovna doneće većini neočekivani uspeh i poboljšanje materijalne situacije, dok će nekim znakovima zadati opasne prepreke i dileme! Pročitajte kakva je sreća na strani vašeg znaka u ovom periodu...

Merkur, planeta biznisa i flerta, 13. marta, ulazi Ovna, znak akcije i inicijative, preko kojeg će prelaziti do 1. aprila, kada njegov uticaj slabi ulaskom u znak Bika. Ovakva pozicija planete učenja i kraćih putovanja, takođe, simbolizuje zemlje nemačkog jezičkog područja i povećava šanse za dobijanje stipendija ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

10 osobina zbog kojih volimo osobe rođene u martu: evo zašto su deca marta hrabra i strastvena...

U prvoj polovini nedelje, Merkur obrazuje konjunkciju sa Suncem, donoseći mogućnost isplativih dogovora sa uticajnim i uglednim osobama, posebno strancima, a sredinom nedelje, sa retrogradnom Venerom, planetom ljubavi i novca, što ukazuje na mogućnost dodatne zarade preko honorarnih ili paralelnih poslova. Ojačanu poziciju Merkura u prvom zodijačkom znaku osetiće svi znaci, nešto više Ovnovi, Blizanci, Device i Škorpije, a manje Vage, Strelčevi, Ribe i Bikovi.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Konjukcija Merkura i Venere, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u vašem znaku nagoveštava mogućnost poznanstva sa mlađom osobom preko interneta ili društvene mreže. Veće su šanse za sklapanje dogovora sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

BIK (21. 4 - 21.5)

Pozicija Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće posla, u konjukciji sa vašim vladaocem retrogradnom Venerom, planetom novca, donosi vam uvećanje prihoda preko dodatnih ili honorarnih poslova. Moguć ulazak u tajnu romansu sa umetnikom ili lekarom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Vaš vladalac, Merkur u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, blizu Venere, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju preko poslova sa strancima. Pozicija retrogradne Venere upozorava da budete oprezniji sa Bikom ili Vagom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.