HOROSKOP predviđa ljubav i finansijsku stabilnost: kakvu sudbinu donosi igra planeta do 5 juna. 2017. godine

Na nebu je čaroban sudar i igra planeta, a evo kako će to uticati na našu ljubav, emocije i posao do 5. jula 2017. godine!

Period pred nama predstavlja veoma dinamičan deo ove godine, pun izazova, u kojima će naši limiti biti testirani. Imaćemo priliku da pokažemo pun potencijal kojim raspolažemo. Na testu su strpljenje, odanost, vera. Period otpočinje neugodnim aspektom opozicije Marsa i Saturna, koji se dešava na 25. stepenu Blizanaca i Strelca. Sama priroda ove dve planete nam govori da je na sceni sudar divova! Dva malefika, mali i veliki, jedan naspram drugog, u borbi za akciju i očuvanje pozicija.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jun 2017. godine...

Mars predstavlja aktivni princip, naš motiv da delujemo, sprovodimo akciju i na kraju je realizujemo. Mars je simbol inicijative, vlada mladim muškarcima punim snage, spremnim za rat! Njegova priroda je oštra i iritantna. On je tu da se za svaki cilj izbori i dobije bitku, a na koji način će to činiti, zavisiće od znaka i aspekata koje bude gradio.

U ovom slučaju, Mars boravi u znaku Blizanaca koji je vazdušni, misaoni znak. Ovde ćemo imati akciju koja kreće od govora, izjave i povišenog tona! Ovo je akcija usmerena ka postizanju intelektualne nadmoći u oblasti informacija. Sa Marsom u Blizancima je izvestan povišen ton i bujica reči. Tranzitni Mars u Blizancima upućuje na oprez i kada je reč o saobraćaju, jer Blizanci vladaju ovim segmentom. Brzina i nepromišljenost su glavni problemi sa kojima se susrećemo sa ovakvom pozicijom Marsa.

Nasuprot Marsu stoji ledeni div, Saturn, koji predstavlja sve suprotno od gore navedenih karakteristika Marsa. Saturn je pasivan princip, vlada čekanjem, odlaganjem, trajnim stanjima. Vlada i starijim osobama, životnom mudrošću, ali i propadanjem. Saturn opisuje nasleđe koje nosimo, modele ponašanja koje smo usvojili u najranijem životnom periodu i koja predstavljaju koren naših akcija. Saturn je gospodar vremena, sudbine, opreza. Njegov posao je da tri puta meri, a jednom preseče. Sa Saturnovim uplivom se donose dugoročne odluke i određuju ciljevi.

Natalni aspekt Marsa i Saturna će nam pokazati način na koji smo spodobni da isplaniramo dugoročne akcije i da iste sprovedemo u delo. Ukoliko se radi o harmoničnom odnosu ove dve planete (trigon, sekstil), bićemo u prilici da kroz vreme realizujemo sve što smo zamislili. Takođe, opšte je poznato da dobar aspekt Marsa i Saturna daje osobe koje ni jedan sudski spor na dug rok ne mogu izgubiti. Ovo su miljenici sudbine, za koje vreme radi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.