Horoskop - pred nama su 3 rizična dana: evo šta sve menja Mars u Vodoliji u aspektu sa Uranom

Horoskop - evo kakav nemir donosi Mars u Vodoliji u kombinaciji sa Uranom!

Horoskop za Mars u Vodoliji u aspektu sa Uranom!

Mars u Vodoliji ulazi u izazovni aspekt sa Uranom, pa bi naredna dva do tri dana mogli osetiti povećani nemir i razdražljivost.

Možda će nam teže padati mirovanje i izolacija.

Svaki oblik ograničenja i nametnutih pravila ovaj aspekt želi srušiti. Naprosto ne podnosi da mu bilo ko ili bilo šta oduzima slobodu.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće i prepreke tokom Ružičastog punog Meseca (od 7. aprila)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće i prepreke tokom Ružičastog punog Meseca (od 7. aprila)Horoskop - evo koja 3 znaka Zodijaka treba da budu oprezna tokom vladavine Ružičastog punog Meseca u znaku Vage!

Buntovni smo.

Reagujemo naglo, pa i nepromišljeno. Lako je ući u konflikt. Nemojte učiniti odmah ono što vam padne napamet. Pričekajte malo. Dopustite da vam ta ideja malo legne, da se nagoni primire. Sa odmakom ćete shvatiti da je bilo bolje što ste se suzdržali od nagle reakcije. Suzdržavanjem ćete učinili uslugu sebi, možda i drugima jer si dopuštate bolje videti, jasnije shvatiti i tako izbeći i nepotreban sukob.

Javlja se snažan poriv da se pomerimo sa mesta, nešto učinimo drukčije. Ovaj nas aspekt poziva da izađemo iz zone komfora i usudimo se biti drukčiji, inovativni, slobodni, nekonvencionalni.

Pitanja vezana uz novac, hranu, prijateljske odnose, električne aparate, struju, egzistenciju, ostvarenje planova mogu biti na udaru neočekivanih promjena i intenzivnih iskustava.

Mogućnost neočekivanih događaja je izvesna, baš ono čemu se ne nadate ovih bi se dana moglo dogoditi.

Nešto što je bilo pod pritiskom želi se isprazniti, ispuhati, osloboditi. Promatrajte i što se događa u vašem telu. Jeste li napeti?

OVAN, BIK, BLIZANCI - horoskop za ZDRAVLJE u aprilu 2020. godineOVAN, BIK, BLIZANCI - horoskop za ZDRAVLJE u aprilu 2020. godineEvo kakve promene na polju zdravlje očekuju Ovna, Bika i Blizance u aprilu 2020. godine!

Vežbajte smirenje, meditacija i duboko disanje mogu pomoći.

Budite tolerantni i dajte si vremena sagledati sve strane i aspekte iskustva kroz koje prolazite.

Klonite se nepotrebnih rizika.

Želudac, kolena, vrat i kičma podložniji su smetnjama.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.