Horoskop - pred nama su 3 dana pojačane intuicije: očekuju nas lepe kosmičke vibracije

Horoskop - tokom vikenda Merkur će biti podržan lepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodolije

Planeta Merkur u astrologiji je zadužena za razmišljanje, izražavanje, simbol je našeg intelekta. Trenutno se kreće Ovnom, znakom koji je odvažan, nestrpljiv i nema živaca za duge razgovore i sporu razmenu informacija On hoće – jasno, konkretno i nedvosmisleno.

Tokom vikenda taj će Merkur biti podržan lepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodolije. Zato predstojeći dani podržavaju razgovore, razmenu ideja, informacija, susrete i nova poznanstva, a što je najbolje od svega – pozivaju nas na zabavu i opuštanje.

Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop za vladainu Bika - evo šta nam donosi Sunce u Biku u kombinaciji sa 5 retrofradnih planeta!

Imamo priliku lako izraziti svoja osećanja, povezati se sa drugima kroz reči i način razmišljanja, kroz neki interes ili hobi. Uživamo u muzici, smehu, kretanju, kreativnom radu. Možda primite lepu poruku ili vas iznenadi podrška osobe od koje to ne očekujete.

Reč je o protočnim i podsticajnim energijama koje nam olakšavaju ispunjenje planova. Telo i um su saveznici, deluju u sinergiji. Spretni smo, brzi i efikasni, a pre svega snalažljivi i domišljati. Kao da tačno znamo što treba reći da bismo pokrenuli stvari ili dobili ono što nam treba. Neke nam okolnosti postaju jasnije. Klupko nesporazuma se odmotava.

Horoskop - mlad Mesec u Biku donosi izazovnu energiju, ali i nešto prelepo: kako od 22. aprila Univerzum kreira našu budućnostHoroskop - mlad Mesec u Biku donosi izazovnu energiju, ali i nešto prelepo: kako od 22. aprila Univerzum kreira našu budućnostHoroskop - evo kakvu budućnost stvara mlad Mesec u Biku od 22. aprila!

Sada je dobro pokrenuti neke razgovore, tražiti odgovore, postaviti pitanja, poslati zahtev, poruku…

Mesec će prolaziti znakom Riba i ovim danima dati pečat jake intuicije, senzibilnosti i prijemčljivosti na spoljne događaje. Zbunjenost i preosetljivost se mogu pojačati u nedelju, isto kao i potreba da nekome pomognemo, udovoljimo.

U nedelju započinje i vladavina Bika, znaka zemljanog elementa koji traži od nas da se u idućih mesec dana posvetimo praktičnim pitanjima – poslu, finansijama, imovinskim stvarima. Bik od svih znakova najviše traži sigurna mesta i ne voli brze promene. S njim materijalizujemo, stvaramo i čuvamo stvoreno.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.