Horoskop - pred nama su 2 dana toksične ljubavi: čuvajte svoje srce dok traje aspekt Venere i Plutona (28. i 29. februar)

Čudesan spoj ljubavi i mračnih osećanja - evo šta donosi aspekt Venere i Plutona...

U petak i subotu, 28. februara i 1. marta, Venera u Ovnu biće u izazovnom aspektu sa Plutonom. Reč je o energetski intenzivnom aspektu kojim često razaramo i idemo protiv sebe.

Venera je ljubav, Pluton je dubinski preobražaj. Sada jasnije možemo videti obrasce ponašanja koji nas udaljuju od ljubavi.

S ovim aspektom, naročito ako ga imate u natalnoj karti, ljubav se doživljava kao bol. Biramo i ulazimo u odnose u kojima nema sklada i harmonije, već kroz njih mučimo sami sebe.

Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Jarac se upušta u ljubavnu avanturu, a Vaga treba da bude na oprezu zbog rizičnih grešaka...

Sve ima prizvuk fatalnosti, ili volim ili mrzim.

Odbacujem te, igram igrice, manipulišem, a što si dalje to te više želim.

Povredio si me, osvetiću ti se.

I tu nastaje bol.

Ne mogu biti sa tobom jer mi je taj odnos neodrživ, ali svejedno te želim. I šta mi je teže, kao da mi je to prihvatljivije.

Zaista zvuči paradoksalno, ali ovaj aspekt neretko je mučitelj ljubavi.

Sa druge strane on može proizvesti i veliku strast, pa se upuštamo u odnos nagonski, vuče nas neka jaka sila, kao da je jača od nas. Vidimo da nešto nije u redu, ali ipak… I onda se vrlo brzo pokaže da tu nema zdravlja, doslednosti i stabilnosti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.