Horoskop - pred nama je najlepši ljubavni period: Venera je u znaku Bika i srce dobija ono što želi

Horoskop - šta nas očekuje kada Venera zakorači u znak Bika!

Naša omiljena planeta, čarobnica Venera, izlazi iz ratnika Ovna i ulazi u znak zemljanog i prizemnog Bika, piše Lovesensa.

Za planetu ljubavi i novca, Veneru, Bik je savršeno utočište. Bik je znak uživanja, zadovoljstva, hedonizma, pa će se boravak Venere u ovom znaku naročito povoljno odraziti na polje romantike i ljubavi.

Mesečni ljubavni horoskop za mart 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za mart 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja marta!

Bik je prolećni znak, on učestvuje u tom prolećnom buđenju, lepoti i lepršavosti života. On je svedok novih ljubavi, zaljubljenih pogleda i najlepših odgovora na životne promene.

Kada se Venera nađe u Biku tada životu kažemo DA, prihvatamo sve što nam donosi i sa radošću učestvujemo u svakom novom trenutku. Takođe, Venera je magija, mašta i let u oblacima, a prizemnost Bika je sprečava da nas odvede u zabludu.

U ovom periodu ne postoje ljubavne igrice i avanture, već se rađaju velike filmske ljubavi. Tada ljubav dobija onaj pravi smisao, kada dopuštamo srcu da nas vodi i menjamo se zarad pratnera, nemamo problem da otkrijemo osećanja i prilagodimo se svakom izazovu.

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojČetvroku očekuje novlčani dobitak i veliko obilje, a Dvojku vatrene ljubavne avanture...

Venera u Biku je verna i odana ljubav - romnsa uzajamnog davanja i primanja. Sada je period kada treba da se naučite strpljenju i shvatite da se najlepše stvari u životu događaju kada ste jednostavni i prirodni.

Ovaj aspekt garantuje period udobnosti, mira i harmonične ljubavi.

Uživajte u darovima Univerzuma!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.