Horoskop - pomračenje Meseca donosi veliku sreću za ova 4 znaka: evo kome lunarna magija ostvaruje snove

Horoskop - evo koji znaci žive bajku tokom pomračenja Meseca!

Pomračenje Meseca koje nas očekuje 5. jula predstavlja veliki astrološki događaj i donosi moćnu energiju, a evo kojim znakovima će doneti dobru sudbinu, piše Lovesensa.

Lunarno pomračenje sadrži snažnu i nepredvidivu energiju i ima potencijal da promeni životni tok. Učiniće da se suočite sa svojom sudbinom i doživite drastične promene. Neke od tih promena mogu biti zaista bolne i zbunjujuće, ali na kraju ćete razumeti koliko su doprinele vašem duhovnom razvoju.

Ipak, neki znakovi će imati sreće tokom pomračenja Meseca i doživeće nežan talas lunarne energije.

Horoskop za sledeću nedelju: Ovna očekuje potraga za srodnom dušom, a Devica rešava problemeHoroskop za sledeću nedelju: Ovna očekuje potraga za srodnom dušom, a Devica rešava problemeNedeljni horoskop - šta vas očekuje naredne sedmice!

Evo koja 4 znaka očekuje velika radost:

Bik

Vreme je da izađete iz svoje zone komfora. Sve promene koje se dogode izuzetno će vam prijati. napokon imate osećaj slobode, prekidate sa monotonijom i rizikujete kako biste živeli bolje. Žudite za spontanim događajima, a vaše srce upravo vas vodi u svet koji je vama potpuno nepoznat. Bićete oslobođeni predrasuda, uverenja i zabluda - očekuje vas vrlo zanimljiv period.

Devica

Neverovatno ste inspirisani i nadahnuti da stvarate, učestvujete u važnim poduhvatima i uživate u sopstvenom društvu. Zalužujete da se zabavljate i uživate, a sada život dobija jedan sasvim drugačiji sjaj. Probudite se, pokrenite i maksimalno uživajte u sadašnjem trenutku. Kreativna energija može vam doneti brojne pozitivne promene.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.